Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

Shiki id'den kaçtıktan sonra Bonney'in şeytan meyvesi ile kendini gençleştirmiştir. Sengoku, Garp ve Rayleigh gibi eskiler ayıkmasın diye yüzüne maske takıp Killer ismini almıştır. Sonrada kendisine bir piyon (Kid) bulmuştur. Killer'in 16 bells hakkında bu kadar bilgi sahibi olmasıda bu yüzdendir.

Bu lavuğun çocukluk çizimi falan da var. Üzgünüm. :( Uzuvlar falan kolay iş nispeten.
 
Aziz Charloss üstün Haki yeteneği ile Shirahoshi'nin Antik Silah olması sebebiyle oluşan önemini bilinçsizce anlayıp onu istedi. :at:

Kaido ile WB düşman gibi gözükse de aralarında gizliden gizleye geçmişten kalma bir bağ vardır.
Kaido, yaşasa da Ace'den bir şey olmaz diye WB'yi durdurmayı amaçlamıştır.
Shanks ise aradan bir engel kalksın diye WB'nin gidip ölmesini istemiştir.
Kaido'yu uğraştırıp uygun zamanda MF'ye giden Shanks hem zaferini görmüştür hem de bu şeytani plandan habersiz olan Marco'nun takdirini kazanmıştır.
Shanks aslında hayatının en büyük hatalarından birini yapmıştır.
Shanks'ın yaptığı bu hata ileride kendisine bela olacak Teach'i ortaya çıkarmıştır.
o_O
@NiTian ErXing

Buna devam yazılır bak. Teach'in eline şeytan meyvesi kitabının geçmesi mesela. Roo'nun elinde Gomu Gomu çizimi vardı. Sonra meyvenin bulunması ve Teach'in manipüle edilmesi. En büyük plan Teach'de değil Shanks'ta. Bunları da fatihin hakisi yardımıyla yapıyor. Hatta Beyazsakal ile buluşması da bu yüzden. Bizim ihtiyarın kendi işlerine karışılmasına sinirleneceğini bildiği için hadsizlik yapıp Ace'i çağır diyor, inadına geri çağırmasın diye. Çağırırsa Shanks'ı dinleyecek adam olacak çünkü, gururuna yediremezdi Oyaji bunu.
Bir de yami yami no mi meselesi var tabi. Mangada çizimi var mı bilemedim şimdi, ama gomu gomu ve yami yami meyvelerin görünüşleri animede benzeşiyor, renkler de aynı. Shanks bir yıl boyunca East Blue'da ne aradı acep? Yami Yami olmasın?
Zamanında yazmıştık. :hhh:
 
Charlos Mjosgard ona vurduğu için sinirlenir ve aniden Busoshoku: Koka (Elini hakiyle kaplar) diyip Mjosgard'a doğru koşar. Mjosgard da ona doğru koşup o da elini haki ile kaplar. Yumrukların çakışması ile bütün Mary Geoise çok yüksek bir sesle sallanır. O da ne... bu... Kralların Hakisi çarpışması. (908 Spoilerıdır ve Oda tarafından onaylıdır.)
 
Shanks kutsal ejder.
ilk ben de öyle düşündüm ama bence olay şu; roger da 5'liyle görüşüyordu ve görüşürken Shanks'ı da yanına alıyordu. Shanks'a bu yüzden güveniyorlar bence. Denizciler, 5'li ve diğer büyük korsanların Roger'a saygı duyduğunu unutuyoruz hep.
 
ilk ben de öyle düşündüm ama bence olay şu; roger da 5'liyle görüşüyordu ve görüşürken Shanks'ı da yanına alıyordu. Shanks'a bu yüzden güveniyorlar bence. Denizciler, 5'li ve diğer büyük korsanların Roger'a saygı duyduğunu unutuyoruz hep.
Saygımı denizciler mi sadece garp duyuyordu bence o kadar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık