Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün 900 küsür bölümlük hikayede baş kötü olan adamların odaya giriyosun.Normalde kibar da can düşmanı gibi birşey bunlar insanlık için.Roger tayfası demişsin de kaptanları bu odaya girse çıkışta 5 sallanan kelle olurdu elinde.Hele de gerçek tarihi bilen bir Roger.
Roger o odaya girecek ve 5 kelle alıp çıkacak :)) Gerçekten komik ve esprili bir yorum olmuş öyle algılıyorum bunu :)

Siyaset yapıyorsa bu işler öyle gir kella al gibi durumlar söz konusu olamaz.
 
Shanks'ın konuşmak istediği korsan Luffy.
Yalvar yakar Luffy'nin ödülü indirecek onun için tehlikeli diye.Ondan sonra da gorosei'ler de kıyamayacaklar ve hevesimiz kursağımızda kalacak :T
 
Shakky 'ROCKS' grubundan diyenlere gelsin sıcak sıcak. :oleyo:


Bu arada Roger-Newgate-Shiki üçlüsünden önce çağın lideri olan bu grup, WB'nin komutanı veya komutanlarının ölümünden sorumlu olabilir. WB diğer Yonkou'lara nazaran kendi yaşına göre genç bir tayfaya sahipti. En kötü şartlarda 2. tümenin uzun süre komutansız kaldığını biliyoruz. Roger ve Shiki bundan sorumlu olsalardı WB'nin onlara yaklaşımı farklı olurdu.

Bunun dışında Kizaru'nun gitme olayına iki taraflı bakınca Wano samurayları da Kizaru'yu tanıyamayacak. Daha şeytan meyvesine ninjutsu diyen adamlar Kizaru'ya peygamber der. Wano dediğimiz tahminen Moria'nın Ryuuma ve kılıcını mezarından aldığı yer. Yani Kizaru sessiz şekilde olayları gözlemleyebilirdi. Tabi kişiliği buna ters. Sabaody'de ayak bastığı an bir Mangrove yıkarak biraz abarttım demişti. Akainu belirsizliğin içine yollamayarak doğru olanı yaptı. Sonuçta Kuja bile dediğimiz yerde hakin kadar adamsın.
 
Bence Shanks tamamen muazzam güç sahip olması yanı sıra mantıklı bir yonkou olduğu için onu dinliyorlar yoksa diğer yonkoları kes bm wb kaido bb hepsi kafayı yemiş kana susamış karakterler bunlar ile oturup konuşamazsın iki mantıklı kelime kuramazsın o yüzden aralarında aklı başında olan ileri görüşlü ve güçlü olan tek karakter shanks olduğu için ona saygı duyup dinliyor dünya hükümeti denizciler .
 
Shanks'ın hakkında konuşmak istediği korsan bence daha adını duymadığımız birisi olacak. Rocks'dan birisi olabilir.
Will of D.'den kesinlikle bahsedilmesi lazım kim olursa olsun hakkında konuşulacak kişi.

Aklımda şöyle bi senaryo var. Zamanında Rocks'ın kaptanı Garp'a aşık olmuş. Bu şekilde Rocks dağılmış. Shakky bu yüzden Boa Hancock'un Luffy'e aşık olacağını tahmin edebildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık