Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bir leyla oldun la sen xD Adam o dediğin şeyleri yapabilecek güçte olsa Roger ve WB'yi de indirir. Demek ki mevzu bahis indirdiği adam ne Roger kadar ne WB kadar güçlü değil. Hatta şimdiki yonkouları da indiremediğinden onlara da diş geçiremediğini çıkarabilirim bugünle beraber.

Sonuçta adam diş geçirebildiğini indiriyormuş değil mi :artiz:
Kaido herkesten güçlü ama bak hepsi ayaktalar. ;) Niye hep sığ düşünmek zorundasın la sen?
O mantıkla WB de diğerlerinden güçlü değil, diş geçiremedi diyelim mi? :artiz: Bunu diyeceksen ona göre konuşalım. Sağda solda fanboy olup “even WB” derken bu mantıkta değildin.
 
Diğer karakterleri bilmem de Unit 731'i bilir misin Carpe'cim?
Zamanında bir sürü insan üzerinde deney yapıp nasıl tepki vereceklerini ölçmüşler. Bu yaptıkları çok rezil bir şey değil mi?
Fakat tüm olayların sonucunda bir çok hastalığın çaresinin bulunduğu söylemleri var. Şimdi bu durumda nasıl bir tavır takınmalıyız :(
Mevzuya şimdi anlattığın neyse o kadar vâkıf oldum.
Hastalıkların tedavisi insan gibi yöntemlerle, uygun şartlardaki deneylerle de bulunur ama bu denk gelme üzerinden canilik savunulamaz. Hitler falanca işleri yaptı ama şu bulundu demek gibi oluyor bu biraz.
 
Garp haydi neyse de Dof ve Lucciyi niye suçlamayalım ki? Dof bildiğin insaniyetten nasibini almamış, cani, şerefsiz, aşağılık bi suçlu. Lucci de aşağı kalır değil. Dalkavuk diye yazsalar alnına yeridir.

Karakterlerin tasarımını seversin o ayrı mesele. Mesela Berserk serisinde Griffith en ağır şerefsizlerden biridir ama güzel tasarlanmıştır. Tasarımı güzel diye adiliğini söylememek niye?
Hacım ben karakterlerin her hareketini savunmam ki. Mesajlarıma bakarsan ben lucci yi her açıdan savunmadım. Eleştirdim bir yanını da savundum. Doflamingo tabi ki aşağılık bir kişi. Adam kötünün hası. Geçmişine bakarsak adam ihanete uğramış ve işkence görmüş halk tarafından.
Kardeşi tarafından da ihanete uğrayınca iyice çığırından çıktı adam.(tabi doflamingo açısından bakıyorum yoksa corazon doğru olanı yaptı).
Gelelim garpa. Adam torunlarınu denizci yapmak istedi ve dövdü yeri geldiğinde ama torunları dinlemedi ve kendi yollarını seçtiler. Şimdi bu adam torunlarına seçenek sunmuş ama inatla korsan olmuşlar bu yüzden yakalandıkları zaman da bunun cezasını da çekmek zorundalar. Yok dede yakalandım beni kurtar yok öyle dünya. Gelelim eleştiriye. Akainu coby ye saldırdığı zaman garp kılını kıpırdatmadı. Bu çok büyük bir yanlış.

Şekilcileri hiçbir zamaman anlayamamışımdır zaten. Bm-teach gibi karakterler çok orjinal adamın tipi güzelse napayim yani :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık