Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906: Kutsal Toprak Mary Geoise

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin şapkasının antik bir eşya olduğunu düşünmüyorum, olsa bile Nami dike dike yep yeni yapmıştır. Eskiden çok zarar görüyordu şapka, çocukluğunda köyünde daha da beter vaziyetler görmüştür...
Ayrıca o kapıyı açan dayı kim acaba?
Senin giftekine benzemiyor değil. Saçları yatık hali var ya. :oleyo:
 
Bölüm çok güzeldi gerçekten. Eski dostları görmek iyi geldi tek üzüldüğüm şey akşam olana kadar okumak isterdim bu seriyi normalde bir seride bu kadar ilerlemişsem dizi olsun anime olsun manga olsun bir süre sonra kabak tadı vermeye başlar sadece alışkanlık olduğu için bakarım.
Ama One Piece hiç bir zaman benim için böyle olmadı her zaman insanları heyecanlandırmayı bildi. Bu yüzden E.Odaya teşekkür ederim böyle bir seri oluşturduğu için.
Oradaki şapkanın görünmesiyle aslında daha hiç bir şeyi bilmediğimizin farkına vardık beni sevindiren de bu.
Doflamingo Mary Geoise deki gücü biliyor gibi gözüküyor ve eğer bu gücün o şapkayla bir alakası varsa Luffy' nin şapkası arasında bir bağlantı kurması gerekmez miydi?
 
Mary Goeise ( ne çok değişti lan ismi buranın ) çok ihtişamlı duruyor. Dragon reis şeklini koysun şenlenelim. Ben Monkey D. Dragon ayık olun , çocuğu saldım geliyor felan desin.
 
Dof'un konuşmayı tam çözemedim ya anladığım buraya suikastçi gönderecekler henüz gelmediler mi diye takılıyor beni korur musun diyor Magellan'a , Magellan ne diyorsun değişik kimse gelmedi diyor , gelecek çünkü kutsal topraklardaki hazinenin sırrını açıklamamdan korkuyorlar gibisinden bir muhabbet çeviri bekleyeyim en iyisi.
Adamı hücre hapsine kapatmışlar.
Magellana diyorki (Magellan yok ortalarda tabi kendi kendine hayıflanıyor) beni niye buraya kapattın yoksa beni korumaya mı çalışıyorsun? Suikastçiler gelmedi mi hala diyor?
Buraya Suikastçiler mi gönderdiler diye soruyor? Beni susturmak için.

Yani Dof 2 tane ihtimalden söz ediyor.
1. Magellanın dofu korumak istemesi ve hücre hapsine kapaması.
2. Marijoesdan emir gelip hücre hapsinde Doffu konuşmasın diye öldürmeleri.

2.si daha olası gibi gözüküyor.
Ben böyle anladım yanlışım varsa düzeltin.
 
Bu arada son sayfada şapkanın üstünde falan toz mu birikmiş? Her yerde sis gibi şeyler var. Kar değildir heralde.
 
Şişleyecekler anacım. O değilde birileri saldırsa mahkumu korumak zorunda kalacakları için Magellan falan tek başına yetmezse, Dof'un kelepçelerini, zincirlerini açarlarsa falan gör şenliği. Direk topuk. :oleyo:
Magellanın o bölgede yetmeyeceği çok az adam var be! Kapalı alanda özellikle çok tehlikeli. Yanlışlıkla Dofu bile öldürebilir, ona bi şey diyemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık