Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Trafalgar D. Water Law vs Charlotte Cracker

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    272
@hsynrknz

"İn the anime, it shows trafalgar law,captain kidd and their entire crew fighting one of the pacifistas"

Konuyla alakalı başka bişey bulamadım. Bu da bilindik bişey zaten. Ben animedeki dövüşü izlemedim hatta. Mangada Law ve kidd'in pacifistaya dalacağı belliydi ona dayandırarak söyledim ne söylediysem.

Gerçek kuma olduğu nerden çıktı? Gerçek olsa incil gösterilir. Adamın law ve kidd'e saldırmak için veya onları kurtarmak için bi sebebi de yok. Kuma onlarla dövüşse ölürlerdi. kurtarsa onu da öğrenirdik.
Tamam oradaki pacifista olsun, ama fight var mı yok orada ne oldu bir fikrimiz var mı hayır ? Anime'de bütün crew pacifista ile savaşıyor diyor işte fark bu mangada karşılaşıyorlar ama bilmiyoruz fight nasıl gelişme gösterdi. Belkide pacifista ile savaşma var ama savaş sahneleri filler olduğu için kuma olarak farz etmiş olabilirim buda benim yanlışım olur. Ama wiki de yazan gibi anime de savaş var mangada ne oluyor bilmiyoruz.
 
Orada son panelde eldiven çıkarma sahnesi var, Px ler onu mu yapıyor mu ? Lazeri ağzı ile sıkmış olmaz mı kuma zaten robota dönüştürülüyor. Ama daha önce belirttigim gibi anime olan savaş neye göre oldu mangada yok o savaş
 
Buradaki asıl mesele Kuma yada Px olması dışında anime olan savaş sahnelerinin olmaması derdimi anlatamıyorum heralde. PX ya da Kuma yanılmış olabilirim ama olmayan birşey varsa oda anime de olan fight. Mangada o fight nasıl gelişme gösterdi bilmiyoruz. Ve sürekli tek başına Px alamayan law muhabbeti dönüyor ne biliyorsunuz belki aldı orada.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık