Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285
Hayır çünkü adamların denizcileri taktığı yok. Shichi'lik adı altında her türlü pisliği yaparlar ve bunu bir güzel de örtbas ettirirler. Hepsi olmasa da bir çoğu böyle. Denizcileri taşa çevirmek, oyuncağa dönüştürmek, gölgelerini çalmak vs. diye gidiyor. Köpekler sahiplerine bunu yapar mı?

Bence tam tersi, denizciler shichibukai'ların köpeği mi diye bir düşünmek lazım :/
 
Hayır değil. Karşılıklı çıkarlar doğrultusunda Shichibukai olunuyor zaten. Denizciler birini Shichi yaparsa o kişinin gücünden yararlanabiliyor, sonuçta artık o kişi bir denizci, ayrıca dünyadan da bir tehdit eksiltmiş oluyorlar. Zaten yanılmıyorsam bir kişi Shichi olduğunda çok katı bir şekilde direk denizcilere hizmet etmiyor. Sadece önemli görevler / olaylar / tartışmalar / toplantılar olduğunda onları çözmeye yardımcı oluyorlar. Shichi olan kişinin de arkasında WG oluyor. Artı "Shichi" statüsü oluyor. Totoyu sağlama alıyor da diyebiliriz. Bu da shichi olan kişinin çıkarı.

Bence tam tersi, denizciler shichibukai'ların köpeği mi diye bir düşünmek lazım :/
Bence de, daha mantıklı olur.
 
Fujinin bütün bunları neden yaptığını hepimiz biliyoruz. Lütfen yapma böyle. Maynard ''bak biliyoz kafasına binek'' falan diyordu. Hani nerde koruma isteği? Nerde anlaşma? Ters düşenin kafasına binerler öyle.

Morianın olayı bilinse alınacak mıydı yani :/

Hükümetin ''şunlara bir el atak, yardım edek'' dediği sahne hiç hatırlmıyorum ben.


Sende ne ayarsız çıktın. Ben koramiral mı dedim. Ama her dönem tamamen aynı seviye amirallere mi sahip? Düşün ki Z Dof gibi seviyede kor değil ama amirallerin yanında vasat. Yokluktan yapmışlar? Yokluktan adamlar kanun çıkardılar be neden olmasın?
Sanjinin lakabı neydi? :(
Öyle bir ihtimal yok.Sensei diyor Kizaru bu adama.Hocalık yaptığına göre zayıf olma imkanı yok.Temelden yetişmiş garp gibi adam eğittiğine göre.Koca amirali sanji ile bir tuttun ya ne diyeyim bilemiyorum.
 
Dandirik bir korsan olan Puppu, Crocodile için "Sen ruhunu ve şerefini Dünya Hükümeti'ne satmış bir köpeksin" diyor. Bunun üzerine lafım yok benim.

Gidip bir psikiyatriste görüneyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık