Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte benim yıllardır savunduğum noktaya sen de değindin. Eğer Mihawk'ı mf de hiç kimse durduramasaydı, Luffy'e ne olurdu hiç düşündünüz mü?

Linlin zaten güçlü ona bir şey demiyoruz ama Luffy ve diğerinin ölmemesi için bu kadının bir şekilde zayıflatılması gerekiyordu, ben benzer bir bahtsızlığı Mihawk'ın da yaşadığını savunuyorum.
Yahu durduran adamlara da çöp muamelesi yapılıyor :S Durdurmasaydı Luffy ölürdü tabiki. İnsanlar diyor ki Vista Mihawk durdurdu o zaman seviyesi yüksek olmalı, ama Mihawk sever birisi geliyor diyor o herif Mihawk yanında çöp. La o zaman nasıl durduruyor :S Bak mesela son arcta Katakuri'nin Gastino'nun geçmesini engellerken İchiji gelip araya giriyor ama Katakuri napıyor tekliyor, hatta yarım sayan da var. Peki çok sonrasında adadan kaçan Sanji'yi engellemek isteyen Oven'e ne napabiliyor bu İchiji denen arkadaş. Katakuri gibi sonuçlanmadı dimi olay, hatta verdiği hasar yanına kar kaldı dimi. Bak Katakuri ve Oven arasındaki seviye farkını anladık hemencecik. Mihawk Vista'yı aradan çıkarıp devam etseydi bi zahmet ya, madem elinin kiri bu herif yapsaydı, Daz Bones,u teklemedi mi bu adam ağbiy :(
 
Yapma yav Aydın, ben Enel gelse amiral olarak gelir diyen adamım. Ancak şu kullanımı da normal kullanımı değil Enel'in. Bir BM'nin attığına bakıyorum bir de Enel'in El Thor'una bakıyorum o kadar da fark görmüyorum.
Ulan kadının birinin ruhunu veyahut kendi ruhunu elektiriğe yerleştirmesine normal kullanım diyorsun, buna demiyorsun? Nedir gereçken?
Ön hazılrık? İkisinde de var. Geçen zaman süresi? Bilmiyoruz, sonraki öncekinden büyük toplar yapabiliyor Enel. Mekan? İkisi de kendi adalarında. Normal kullanım değilmiş :D
 
Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası lakabına sahip bu doğru fakat vista mf ye gelmeden önce mihawk ile hiç karşılaşmamış o zaman nerden bilecez mihawkın vistadan iyi kılıç kullandığını ?

Aynısı fujitora için de geçerli. Fujitora kılıç kullanıyor diye mihawkı fujitoradan güçlü sayan var. Yav fujitora hiç mihawk ile kapışmış mı ? Belki fujitora patates edip yenecek. Baksanıza vista geyet mihawk ile kapıştı. Daz bones tek yedi bari vistaya da tek ataymış o zaman.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık