Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlü dediğin adamlar Crocodile, Daz Bones,Buggy vb karakterler ise muhatap olmak istemiyor karşısına güçlü geldiği için kaçmaz güçlüyü kovalamak için kaçar
Güçlü dediğim adamlar Daz falan değil geri çekildiği adamlar veya savaşı sürdürmek istemediği adamlar. Daz'ı çok iyi tanımasına rağmen tereddütsüz kesiyor fakat daha iyi tanıdığı adamlara karşı savaşmıyor adam. Sana göre muhattap olmak istemiyor başkasıan göre ise sebepsiz yere savaşmıyor. Fakat MF'yi tekrar okursan göreceğin şey Mihawk'ın Luffy'i öldürmek istemesidir. Hatta bunun üstüne Shanks'dan bile özür dilemiştir Daz'ı falan keserken Crocodile geldiğinde geri adım atmıştır. Aynı şekilde WB'nin saldırısında da keza öyle Jozu saldırıyı durdurduğunda Mihawk'ın yüz ifadesine bakarsan bunu anlarsın zaten adam tereddütsüz kılıcını yerine sokuyor. Daha sonrasında ise Vista geliyor eğer alabileceği bir seviye olsa tıpkı Daz'ı aldığı gibi kolayca alabilirdi fakat arada öyle uçurum bir fark yok. Adamlar 1v1 gayet de dövüşebiliyorlar ve dövüşü erteleyelim mi diyen kişi Mihawk.
Karşısındaki adamlara yazık olmasın diye hep bunlar.
Mihowk reis tek atıyor. Tek atamadıklarıyla da savaşmıyor bunları öğrendik artık.
Crocodile fanı adamsın sen ne konuşuyosun lan asdfasdfas
Bu kadar komik olmak bünyene zarar vermiyor mu?
 
Yıldırım hızında ilerleyip, ada yok edecek güçte elektirik topu mu yaptı da kadın Enel'i kapsamış oluyor? Elimde Zippoyla gezeyim kendime Ace diyeyim o zaman. Gerçi o olabilir bak.
Yıldırım kullanması bakımından demiştim, aynı şekilde Ace de ateşten dolayı. Ha ikisi kadar olmasa bile gayet yakındır diye düşünüyorum. Attığı yıldırımlar hiç de boş değildi.
 
Aklıma şöle bir diyalog geldi.
Hasırşapka korsanları doktoru pamuk şever çoppar
Hoo demek beni duydun?
Seni duymamak aptallık olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık