Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene ne alaka diyorum. Luffy ben ileride müttefik elde ederim diye mi hareket ediyor? Nasıl bir savunma bu? Luffy Punk Hazard'da Kaido'yu geç yonkounun hepsini indireceğim dedi. Korsan Kral olmak bunu gerektiriyor çünkü. E diğer süpernovalar böyle bir hedef koymazlar mı? O zaman Law'ın da ne haddine ki Kaido'ya 3 süpernova olarak dalacaklarını düşünüyor. Havada karada suda en güçlü olarak bilinen canlıya. Shanks'ın gücünü bilmiyoruz ama şimdilik dışarıdan görünen Kaido>Shanks. Shanks'a 4 süpernova olarak dalmayı düşünen Kid İttifakı ve Kaido'ya 3 süpernova olarak dalmayı düşünen Law-Luffy ittifakı.

Planını, gücünü, olası müttefiklerini bilmediğimiz Kid'e sırf Shanks'ı hedef aldığı için laf atmak saçmadır. Sanki hemen yarın indireceğiz dedi adam.
Law-Luffyden ittifakı Kidlerin ittifakını ezer geçer içlerinde bi güçlü gözüken Kid var diğerleri eh işte denilecek karakterler Luffy law ittifakının Kidlerin ittifakını adam yonkou indirme olasılığından daha çok ve gerçekçi.
 
Yanlış yorumla ne ilgisi var ben gördüklerime gÖren yorum yapıyorum ama bazıları beklentilerine göre
Yanlış değil yanlı, taraf tutar şekilde, fan yorumu yani. Yeni neslin en büyük yıldızlarının Yonkou indirme hedefi alması, Korsan Kral olmaya çalışmasının nesi saçma? Hiçbir şeye dayanmadan bu kadar keskin yapılan bir yorum fan yorumudur. Luffy Law ittifakı içinden geçer falan. Eh işte falan denilecek karakterler olduğunu nereden biliyorsun söyle de ona göre konuşalım, bu kadar keskin konuştuğuna göre mangakadan tüyo alıyorsun başka açıklaması olamaz. Zaman atlaması öncesi en düşük ödülü olan Urouge'du, herif Koca Ana komutanı indirmiş. Bege Koca Ana'yı indirecek bir taktik yapmış, neredeyse başarılı oluyordu. Ödüle göre yorum yapıyorsan diye söylüyorum, neye göre yorum yaptığın belli değil. Süpernovaların yonkou hedefledikleri bir zamanda, Luffy'ler Kaido'yu hedef alırken saçma bir şekilde Kid'ler nereye Shanks'ı alıyor demek fanlıktır. Gördüklerime göre diyorsun, ben de diyorum ki bir şey görmedin zaten, görmediğin şeye yorum yapıyorsun.
 
Kid yerine Luffy olsaydı, o da Kaido’ya yenilmiş ve tutsak düşmüş olurdu.
Kid yerine Luffy olsaydı hmm. Şimdi hangi durumda olacaklar :S Tüm filoyu toplamış halde ve üzerine Minkler ve Samuraylar falan mı? Yoksa Law, Luffy Smoker falan Punk Hazard'da iken Kaidou bassayı mı kast ediyorsun. Hazır değiliz deyip kaçars... pardon taktiksel geri çekilirseler yakalamama ihtimalli var. Kaidou tek başına bu ittifakın üzerine düşse bilemiyorum, beklentiler o kadar yüksek ki yürürken herkesin üzerine basıp geçer diye düşünmemek elde değil. Fakat mangaka Kaidou indirtmek isterse yolunu hazırlar yani savaşsalar da yakalanmama ihtimali var Luffy denen arsızın.
 
Kidlerin Shanksi indirme olasılığının Luffylerin Kaidoyu indirme olasılığından düşük dememin sebebi en güçlü 2 süpernovanın bizim tarafımızda olması ayrıca Kidlerin pek anlaşamamalarıyla benim Hawkins ve Apoo'dan beklentimin olmaması
 
Kidlerin Shanksi indirme olasılığının Luffylerin Kaidoyu indirme olasılığından düşük dememin sebebi en güçlü 2 süpernovanın bizim tarafımızda olması ayrıca Kidlerin pek anlaşamamalarıyla benim Hawkins ve Apoo'dan beklentimin olmaması
Bu Kidlerin Shanksi yenebilecegini düşünenler acaba ne iciyorlar da bu kafadarlar.
Bu mesaj olasılıktan bahsetmiyor, bayağı bayağı onlar kimmiş de Shanks alıyormuş kafasındasın. En güçlü iki süpernovanın kim olduğu da açık seçik belli herhalde:confused:. Boşuna dememişim kesin tüyo alıyorsun diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık