Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marshall D Teach vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    218
Zamanında Shanks'ın dengi diyebileceğimiz iki kişi var. Geçen yıllarda Shanks bir şey alamazken biri dehşet meyveler, diğeri Shanks'a rağmen unvanı almış. Shanks'ın Kaido'yu aldığı bu forumda bırakın da o iki adam Sağ Kol yener olsun. :sapkali:
 
Teach alır, Katakuri WBden deprem balonu + bisento yese ayağa kalkamazdı. Teach hem hayvan gibi dayanıklı hem de güçlü. G2 ye uçması işin hikaye boyutu. Luffy iman powerla yüklenince hakisiz G2siz yumrukla Crocoyu uçurur, hakisiz G2 ile Teachi uçurur, önemsiz detaylar bunlar, hikaye artıkları. :)
Teach çekti diğelim e sonrası kata darbe yemez o hakiyle
 
Katakuri'yi çok sevdim de abartmayın bilader.

Teach çok güçlü. WB'den korktu etti, bunlar işin başka tarafları. Teach WB'nin kadrosundaki bir korsandı, bu şekilde tanıdığımız bir adam zamanla gözümüzün önünde yonkou'luğa yükseldi ve muhtemelen serinin sonundaki son düşman. Ve yine muhtemelen serinin sonunda gelmiş geçmiş en tehlikeli korsan haline gelecek, Roger'ı WB'yi falan aşacak yani, Luffy de Teach'i alt etmeyi başaracak ve böylelikle tüm OP alemini geçmiş sayılacak Luffy.

Üstelik adama boş yere Karasakal ismini vermedi mangaka. Malum, Karasakal gerçek dünyamızda yer alan gelmiş geçmiş en ünlü ve en belalı korsandır.
 
Çok beyin fırtınası yapmanıza gerek yok.
Shanks'ın Beyazsakal'ı Katakuri'ye karşı uyardığını hayal edin...
Hayal edebiliyor musunuz?
Edemiyorsunuz değil mi!?

Evet, benim açımdan tartışılacak konu değil bu!
 
İyide teach önüne geleni çekebiliyormu?katayı belki çekemiyor,çekse bile sıkıntı valla her çekmeye mızrak yese durum vahim,k.hakisi ile ne yapacağını görüp ona göre davranabilir rahatça kata,yumruğuna rahat karşılık verecek atakları var çekerken bile hem hızlı hem ileriyi görüyor
 
Kilit nokta Teach ne kadar zarar verebilir Katakuri'ye? Adam'ın düz yurmuklarına g4 muamelesi çekiliyor. 7-8 vuruşa iniyor Kata.:S Luffy'den toplamda 7-8 g4 darbesi yemiş olsa bile kendine açtığı yara ve 9 saat boyunca savaşmış olması unutulmamalı.
Sadece Snakemande görülen 10 civarı darbe var. Karşılanan 2-3 saldırı da var. Bu 10 darbenin bi tanesi de g4 gatling.
G4 Boundmanden de darbeler aldı (2kg, 1rs sonrasında üstünlük kuruyor Kata ve diğer Boundman saldırıları işe yaramıyor, kong organ gibi), bunun dışında normal dövüşte de Luffy ara ara vurabilmiş hatta kan getirmiş(bknz; grilled mochi sonrası).
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık