Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro küfür eder Luffy'ye, madem böyle geniş çaplı savaşacaktın neden beni çağırmadın diye.
 
Oda dövüşü uzattı ve Luffy yi max 6 saatte alacak adamı harcadı.Gerçekçi davranır başkaları müdahale eder veya kaçış filan olur diyordum ama ciddi ciddi yenildi(izin versin vermesin sonuçta yoluna devam eden Luffy). Bu dayanıklılık nereden geliyor anlamak güç. Haftaya Luffy aynanın başında bekleyenleri de Big Mom ı da alır. Luffynin bu kadar büyük bir ivmeyle yükselmesi kötü oldu sanki 1 arc daha girebilirdi araya. Sanırım sona yaklaşıyoruz hızlandı serinin akışı.
 
Güçlü olan Cracker bu abisini iyi döverdi kapışsalardı.Katakuri diş geçiremez Crackera.
Cracker birde meyvesini uyandırsa tamam amiral olcak adam.
 
Cracker ve Katakuri düştü. Ülkenin savaş gücünün çok önemli bölümü Kakao Adası’nda toplandı. Smoothie denizdeydi en son. Big Mom desen adamlarından uzakta. Artık üst üste sürprizler göreceğiz bence. Big Mom düşebilir.

Sanji’nin planı büyük ihtimalle tutmayacak. Elbet o kadar adamın arasında Sanji’nin Luffy aynadan çıkar çıkmaz alıp götürmesini engelleyecek biri vardır. (Örneğin Snack) Kakao Adası’nda Germa ordusunun desteğiyle bir meydan savaşı olacak bence. Hatta şöyle bir şeyler yaşanabilir:

Luffy’nin aynadan çıkmasına bir dakika kala Germa adaya çıkartma yapar ve adada çok büyük bir kaos yaşanır. Sanji’nin kardeşleri ile adadaki güçlü elemanlar eşleşir. Snack ise bu karışıklığa rağmen, tüm dikkatini nefret ettiği En Kötü Jenerasyon’un bir üyesi olan Luffy’nin çıkacağı aynaya kilitlemiştir. Sanji’nin hamlesini fark eder ve menzilli bir saldırı ile sırtında Luffy olan Sanji’ye sert bir saldırı yapar. Sanji bir yana, sırtındaki Luffy başka bir yere uçar. Snack yavaş adımlarla Luffy’ye doğru gider ve “Kendini beğenmiş En Kötü Jenerasyon’un kökünü kazıyacağım!” der. Kata dövüşünden dolayı tüm pili bitmiş olan Luffy avel avel Snack’e bakmaktan başka bir şey yapamamaktadır. Snack yerdeki Luffy’ye elindeki kar küreği ile hamle yapmak için saldırırken birden tam önünde ışınlanmışçasına Sanji belirir ve çenesine kokalı tekme çakar. Saldırının etkisiyle yakındaki evlerden birinin duvarına toslayan Snack hızlıca toparlanıp ayağa kalkar ve sinirle Sanji’ye bakar. Sanji ise cebinden sigarasını çıkarıp yakar ve “En Kötü Nesil dışında dikkat etmen gereken çaylaklar da var. Korsanlar Kralı olacak adamın tayfasını küçümseme!” der. (Break next week.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık