Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ne soylerseniz söyleyin Luffy oradan Katasız çıkarsa dışarıda bekleyenlerin de dumur olacağı gibi Luffy kazanmış olacak gazetecinin istediği gibi.
 
Boş yapma, çok güzel bir bölümdü. Özellikle babanın kendini yere bırakmasıyla kendini reyizler listesine VIP üye olarak dahil etti.
Hadi len ordan güzelmiş. Kendini kandır boyle sen.

Geçiş bölümü iste saçma sapana yakin bir şekilde bitirdi. Normal bir bölümdü. Tek olay şapka falan bırakması oldu diğer konuları oku geç. Arc basindan buyana aynı şey şunu yapamazlar bunu yapamazlar diyorlar. Her şeyi de yapıyorlar neymiş Roger bile gelse kaçamazmiş. Peki. :(
 
Kendini bırakmış da olsa(Kata’yı sevdiğimden bırakmış olduğunu varsaymak istiyorum) dövüşün galibi Luffy’dir. Asıl heyecan bundan sonra başlıyor. Ah şu haberler kısmını biraz ayrıntılı işlese ya. Dof, Saka, Shanks, Zoro giller, Süpernovalar, gorosei... Hepsinin tepkilerini ayrı ayrı görsel keşke
 
Sjsjjajajajjajsjajsjs Hahahahhahahahahahahhaha :D :D Sanırım konunun özeti bu.
Arkadaş adam kan kusarak yere düşüyor insanlar hala kabul etmiyor yahu. Karizmatik bir düşüş yaptı diye adamlar isteyerek düştü diyor.:)Düşmese ne olacak Luffy gardını almış bekliyor Katakuri'yi.

@kadir †.

Şapkayı koyduğu sırada farketmedi mal gözlerimi bilerek kapalı diye içinden gecmistir.
 
İster dayanıklılık deyin ister irade gücü Luffy hala ayakta. Mantıklı mı değil. Ama mangaka böyle yapmış. Kabul etmek gerek. Beğenmek şart değil tabi. Ben de beğenmedim.

Kata Reyiz, Luffy'nin iradeye boyun eğdi. Mangaka ana karakterin dövüşü ne kadar berabere bitebilirse o kadar berabere bitirdi dövüşü. Kata'nın sonu Lucci gibi de olabilirdi. Oda böyle yaparak mesaj vermek istedi. Sonuç olarak hikaye devam ediyor Luffy tayfayla buluşmak zorunda. Sürünerek de olsa gene gider.

Hayırlı olsun, nur gibi bir sağ kol seviyesinde kaptanımız var :)

Kata gibi onurlu düşman ilk belki de sondu. Sen rahat uyu Reyiz. Donutun bol olsun.
 
Adamın sırf olayı biraz daha dramatize etmek için çizdiği bence aşikar olan sahnelerin kimin yenip kimin yenildiğini anlamak için bir ipucu olarak kullanılmaya çalışılması yanlış.

Önceki sahnede yerde pert bir şekilde yatan vilianımız kurtulduğunu sanan kahramanımızın birden önünde belirir ve bizden şaşırmamız beklenir ve villianımız birkaç duygusal söz söyleyip yere yığılır ve böylece dramatik bir sahne çizilmeye çalışılır. Bence olay bundan ibaret.

Dövüşün sonunda "sırtı yere ilk değen" ve bilinci kapanan da Luffy, sonuçta kaybeden de Luffy. Bu sahneden sonra Luffy'nin önünde beliren Kata'nın Luffy'le duygusal bir bağ kurduğunu belirtecek türden birkaç laf edip kendini yere atması ve gitmesine "izin vermesi" nin dövüşün sonucuyla uzaktan yakından bir alakası yok ve eğer Kata'nın Luffy'nin önünde dikildiği kareye bakarsak burada Kata'nın karedeki dominantlığını belirtecek ve okuyucuya Kata'nın üstünlüğünü hissettirecek bir sahne çizilmiş olduğunu anlayabiliriz.

Gayet de güzel bir bölümdü bence.
 
Kendini bırakmış da olsa(Kata’yı sevdiğimden bırakmış olduğunu varsaymak istiyorum) dövüşün galibi Luffy’dir. Asıl heyecan bundan sonra başlıyor. Ah şu haberler kısmını biraz ayrıntılı işlese ya. Dof, Saka, Shanks, Zoro giller, Süpernovalar, gorosei... Hepsinin tepkilerini ayrı ayrı görsel keşke
Aynen seride en sevdiğim şey luffy nin aldığı sansasyonel zaferlerden sonra tüm dünyada özellikle muhtemel rakiplerinde ve dostlarında oluşan tepki.Bu sefer daha ayrıntılı gösterir inşallah özellikle shanks ve teach in tepkilerini merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık