Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Busoshoku Haki vs Kenbunshoku Haki

Hangisi daha yararlı?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Her ikisi de önemli seçeneği yerine seçim yapamadım gibi bir seçenek gelmeli. Biliyoruz zaten önemli olduklarını.
 
Anketin amacı iki haki türünden birini seçmek olduğu için “ikisi de önemli” seçeneği kaldırılmıştır. Lütfen bu seçeneğe oy verenler yeniden oy kullansın.
 
Anketin amacı iki haki türünden birini seçmek olduğu için “ikisi de önemli” seçeneği kaldırılmıştır. Lütfen bu seçeneğe oy verenler yeniden oy kullansın.
Doğru karar öbür türlü çok saçma oldu çünkü.

Bence b.haki daha önemli. B haki sadece savunma olarak düşünmemek lazım. Luffynin Kata karşısında eli falan şişiyordu. Bide bu adamda b.haki olmasa ne kadar çaresiz duruma düşeceğini bir hayal edin. Über bir meyven yoksa iyi armament kullanıcılarına karşı hiç bir şey yapamazsın. K.haki gene hız ile bir nebze tolere edilebilir diye düşünüyorum.
 
Bosushoku alır. Çok daha işlevsel bir haki. Savunma ile saldırıyı aynı anda sağlıyor. Alana yayılıp büyükçe bir kalkan gibi kullanılabiliyor, bir çeşit patlamayla şiddetli itiş gücü bile salıyor. Rakiplerin gerçek bedenine dokunabildiğine değinmiyorum bile.
 
K. haki ile hem saldırılardan kaçabilirsin hem de düşmanın kaçacağı yeri görüp saldırını tutturabilirsin. Yalnız savunma noktasında b. haki kullanıcısı, b. haki olmadan yapılan bir vuruşu hasar almadan savunabilir. Ayrıca düşman logia ise o zaman k. haki çok pasif durumda kalıyor.

B. haki işin temelidir, olmazsa olmazıdır.
K. haki ise ustalık farkıdır.

Önem olarak b. haki bence daha önemlidir. Ancak; bir vs'de iki taraf da iki haki türünü kullanabiliyorsa ve her biri diğerine bir haki türünde üstünlük sağlıyorsa k. hakisi üstün olan kazanır diyorum.

B. hakiyi işaretliyorum.
 
O halde şöyle düşünmeliyiz; One Piece'de bir karakter olacaksınız ve sadece birini kullanabileceksiniz. Hangisini tercih ederdiniz?

Tabii ki busoshoku.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık