Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence Cracker'da giderse 2 tatlı komutanı mı kalır yoksa yerine başka birileri mi gelir?
Başka birileri gelmez yine Bm nin çocuklarından biri olur. Bm nin çocuklarından baya güçlü kişiler hala bulunuyor bence. Perosperonun ödülü açıklanmasaydı onu da güçsüz varsayardık ama değilmiş. O yüzden eminim başka güçlü çocukları vardır :) Dışardan da adam alacağını düşünmüyorum çünkü anlaşılan dışarıya pek güvenmiyor germaya bile güvenmeyip katletmek istedi. En yakınında olanlar hep çocukları.
 
Burgess güçsüz değil arenadaki saldırılarına birdaha bakın isterseniz acayip bir yıkım gücü var adamda. Adam tamamıyla şansızdı devrimcilerin 2.adamıyla amiral ve yonko hariç kim kapışsa zorlanır veya kaybeder.
 
@Chrollo Lucilfer @Kaido_93
Bence komutanlar öylesine hemen atanamıyor. Bu olaylardan sonra Bm nin çocuklarında biri hemen komutan olarak atanmaz bu zaman isteyen bir iş bence çünkü sorumluluk ister böyle şeyler sonuçta iparatorluğun var ve ordunun yönetimini hemen bu konuda eğitilmemiş veya kanıtlamamış birine vermezsin.
 
Perosperosun Smoothie'ye emir vermesi çok doğal değil mi? Bm Tayfası bir aile zaten.Kız, abisinden güçlü olsa bile saygısindan emirlerine uyuyor.Bm Tayfasının diğer tayfalardan ayıran güzel yanıda bu işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık