Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak ozaman bir etkisi olabilir belki ama full body koka yaptığı zaman sıkıntı büyük :( haki basılan yere bonneyin meyvesi işe yarar mı bilemiyorum.
Aklı başkalarındayken Law shambles ile ani bi açıklık oluşturabilir. Tam beden haki ezik işi, k. haki fakiriysen ve rakibin sana zarar verebilecek güçteyse işe yarar belki ama diğer türlü kullanmak mantıklı değil.
Tabi bi de b. haki ile bütün meyve güçlerini engellemek mümkün mü, bilemiyorum. Zira hakin de olsa Lawun karakter değiştirme yeteneğine ya da shambles’a nasıl karşı koyabileceğin muamma. Oda bazen gaza gelip ilginç güçler veriyor ve bu da kafaları karıştırıyor ama belki bu güçlerin her biri BigMomın ömür çekmesi gibi bi şarta bağlıdır. Mesela BigMomın hakisi Jinbeiden güçlüdür ama yine de bu azgır çekip çıkaramadı Jinbeinin yıllarını. Niye? Çünkü Jinbei korkusunu bastırdı ve korkmayınca bu güç ona etki etmedi.
Aha Zoroculara malzeme; Law karakterleri değiştirirken Luffy ve Zoroyu es geçti mangaka, belki de bu Lawu aşıyordu. :)
 
Hocam teach ney yapsa zaten niyeti kötüydü. Ama ace olayında ace kendi yaptı kendi buldu. Ace dövüşmek istedi teach de gel dövüşelim dedi. Ace kaybetti diye suçu teache vermeye gerek yok bence. Ace kaybedince teach de bu fırsatı hemen değerlendirip savaş başlattı. Yani yine herşey acein dövüşmek istemesiyle başlıyor.
Guncele bakmadim daha konu bitti mi bitmedi mi diye fakat ace teachi,thacthi oldurdu diye takip ediyor. Gayette mantikli bir sebep ve teachin meyve yediginide kimse bilmiyor. Yani ace mantiken teachi alabilirim diye cikiyor yola. Simdi senin gemide 1,2 yil gecirdigin,omuz omuza savastigin insani tayfadan biri olduruyor. Sen ne yapicaksin olan oldu diyip birakcakmisin pesini. Ha gerci karakterini cok begendiginiz sabo sey yapardi dogru: " Sen benim deger verdigin bir arkadasimi oldurdun ama ben sana kin gutmuyorum. Hadi eyv."diyip takip etmezdi. Evet haklisiniz arada cok fazla kalite farki var. Cakma sabo acenin yerini dolduramaz. Guc olarakta sabo zaten beklenileni veremedi. Birisi yeni dunyada haki bilen insanlarla,amirallerle savasirken,digeri gizli gizli savasmadan kalalere sizip, 10 20 tane normal silahli insani capsiz ejderha teknikleriyle yeniyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık