Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy (Handikaplı) vs. Trafalgar D. Water Law

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    38
Bugün tartışmadan sonra aklıma geldi böyle bir konu açayım dedim bakalım sonuç ne olacak.Daha önce karakterlerin handikaplı yada 2 sene önceki halleriyle şu ankini karşılaştırılan konular açılmıştı.

Law kalbi alınmış şekilde Vergo ile dövüşürken bayağı sıkıntı çekmişti.Mangadaki bilgileri yorumlayarak seçiminizi yapın.

Senaryo şu şekilde.Law oyuna getirip Luffy'nin kalbini almıştır.Luffy o kadar salaktır ki bunu farketmemiştir.Daha sonra Law ihanet ettiğini açıklar poneye el koymuştur.Tayfa karşılık verince onlara saldırır.Luffy dövüşmeye karar verir ve vs başlar.


Kazanan kim olur siz karar verin.Luffy'de her form mevcut kalbinin yerinde olmaması dışında.Ve ikisi de sapasağlam.Kalp Law'un elinde yanında tutuyor.Luffy'i öldürmek değil paketleyip götürmek istiyor.Planları var diyelim.




 
Son düzenleme:
Kalp nerede? Law'ın elinde ve arada haki ile sıkıyor mu mesela nedir. Çünkü Law'ın Vergo ile karşılaşması o şekildeydi.
 
Kalbi olmadıktan sonra Amiral koysan gene tek sıkımlık canı var dedikleri şey olur. Kalbi ikisinden de uzak bir adaya bıraksan vs'nin sonucuna etki etmez Luffy kazanır. Ama kalp Law da olduktan sonra zarar verebilecek kadar gücü varsa kaybetmez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık