Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genç Edward Newgate vs. Dracule Mihawk & Issho

Sizce ?

  • Beyazsakal Alır.

    Kullanılan: 60 73.2%
  • Mihawk - Fujitora Alır.

    Kullanılan: 18 22.0%
  • Herkes Ölür.

    Kullanılan: 4 4.9%

  • Kullanılan toplam oy
    82
Fujitora'yı WB den daha çok severim.
Ancak bir Yonkou'yu yenmek için iki amiral gerekir. Oda ölümüne birçrövüşte amirallerin biri ölür biri yaralanır. Hem Dünyanın en güçlü adamı söz konusu hem de Mihawk hiç bir zaman Amiral seviyesi olmadı gözümde.
Onun için WB çok zorlanarak alır.
 
Amiraller iyi tarafta oldukları için güçlerini fazla göstermiyor çıldırıp. Korsan olup etrafı magma ile eritseler, buz ile dondursalar, ışık ile milleti kör edip ortamı yaksalar süper güçlü olurlardı. Adamlar adayı değiştirmiş hala sağ kol deniliyor. Üstüne 1 Yonko = 2 Amiral de deniliyor. Böyle bir denklemde Devrimciler+Hasır Şapkalar WG'yi yok eder müttefik almadan. Müttefiklere gerek yoksa bu kadar karakter boş yere yaratılmış.

2 Amiral'i aynı anda alacak kadar güçlü biri olmayacaktır muhtemel. Fikrimi belirttiğim halde tekrardan yazayım. Mihawk sağ kol ayarında çıksa bile zorlukla alırlar WB'yi yine. Eğer sağ kol etmez ise WB ezer geçer.

Ayrıca Fujitora MF'de olsa plana gerek kalmadan katliam yaparlardı. O meteorları durduracak çok az kişi var. WB'nin bile dikkatini vermeden durduracağını sanmıyorum. Amiraller meyveleri sayesinde yıkım gücü olarak Yonkolar ile denk bence. Bire birde işler değişir elbet.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık