Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 884: Kim?

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Funduska

Ray-san amiral gücünde değildirmi yani bumudur burdan çıkarmam gereken ??
Her kk olan veya kk gücündeki kişinin,sağ kolu amiral gücünde olmak zorunda değil diyorum.Bunun rayleigh ile ne alakası var ? Demek istediğim şey bir lider çok güçlü diye yanındaki kişinin de illa çok güçlü olmayabileceği,böyle bir düşünce yanlış yorumlamaya sebebiyet veriyor.Ezbere konuşmamak gerektiğini söylüyorum.Anladın mı şimdi ?
 
"Huhehueuhuehue rufi yeneceğeek oheohehoehoe." Oda babanın atasözlerinden. "O yeneceğeek, inenığom ona" "ama o yüz bin beyi ödüyyü." "yoğ yoğ, yeneceğk" derken malum karakter yenilir. Bu saçmalığa bir kez daha katlanamayacağım.
 
Wb gücü yetmediği için değil istemediği için olmamış. Benim gücüm burdan istanbula gitmeye yetiyorsa illa gitmek zorunda mıyım ? Bu nasıl bir mantık böyle ben şok:artiz:
Şimdi hocam konu çok uzun bir konu ben kendi düşüncemi aktarayım.Katakuri amiral vs den buralara kadar geldik kendi düşüncem

Hiçbir sağ kol amiral alamaz fakat roger dönemindeki rayleigh alır,bir arkadaş dedi ki o nasıl mantık rogerin sağ kolu amiral alıyor da ,başka bir yonkou nun sağ kolu neden alamıyor şimdi onu açıklıyorum.

Roger kk olurken yonkou kimler vardı; Wb ,bigmom,kaidou,shiki vs vs bilmediğimiz kişiler o.da oraları anlatınca tam bilgi ediniriz.

Şimdi roger böyle adamlar varken kk oluyor ve yürüyerek olmuyor bu adamların hepsi önüne çıkıyor.

Roger öldükten sonra ne oluyor, 20 yıl tahtta kalıyor herkese engel teşkil ediyor ve kk 20 yıl dır kimse olamıyor,bana sorarsan Wb 2 yıl önce yonkou ların hepsinden güçlüydü yaşlı olmasına rağmen, bu ne demek kk olmuyor ama kendisi de olamıyor bana göre, ne için dersen, tamam BM,Shanks,Kaidou bunlar yonkou olamıyor wb den dolayı ama wb de olamıyor bence farklı şeyler olacak kk olurken. her yonkou kk olamaz güçlü olsa dahi bana göre, buraya kadar tamamsa sağ kol muhabbetini anlatayım.

2 yıl önceki en güçlü yonkou wb dedim ve bu kıyasla en güçlü sağ kolda marco diyorum ve nedeni.
Yukarıda anlattığım gibi roger kk olurken bu denli adamlar vardı bu denli adamlar varken kk oluyor yani bunları asıyor.

Kk öteki yonkou ları asarken,sağ kolların yani tayfanın da asması lazım. o nedenle luffy kk olduğunda, zoro halen bir amiral değilse luffy kk olmasın dedim.

Benim görüşüm budur.
 
Bu kadar emin konuşuyorsun da neye dayanarak konuşuyorsun? Mangaka mısın sen? Var mı elinde bi kanıt böyle olduğuna dair? Varsa konuş yoksa boş beleş kendi düşüncelerinle artistlik yapıp kesin şeylermiş gibi konuşma, bi de göz kırpmış ya hey Allah'ım.
Seriden bunu çıkartamıyorsan boş yapmayalım;)
 
Oyajiye bulaşıp durmayin. KK vs umurunda olmadı hiçbir zaman. Aile sahibi olmak için yaşadı ve ailesi için öldü adam. Roger dan sonra serinin en güçlü adamıdır. Bölüm de beklenildiği gibi ortalama altında kalmış.
 
Bölüm de az buçuk da olsa Luffy'nin yer edinmesi iyiydi en azından iman powerın yanına mantık eklenecektir.Ray san'ı bu işlere bulaştırmayın adam ışık hızıyla vs atıp diğerine nasıl gidebilirim diye düşünürken Kuma olaya dahil olup dostum ben diyor yani Borsalino vs Ray konusunu hiç açmayın bence
 
Doffy savaşından çıkınca 3 gün full uyumuş bir adamın toplasan 2 gün boyunca süren Arc da 3. Defa G4 açmasında handikap yok diyorsanız. Ne diyeyim. Haterlığa devam.
Bende önce handikap olarak düşünüyordum lakin amiraller 10 gün savaşıyor. Bunu dile getirirken sanki aralıksız gibi bir anlamda çıkıyor bence. Şimdi amirel amirel gibi birisiyle 10 gün savaşıyorsa lufy için 3 gün arada dinlenmelerinde olduğu bir savaş gayet normal handikapsız gibi bişey
 
İradesi sağlam olan kişilerde çıkıyor,herkesde olacaksa ne anlamı kaldı kral hakisinin,at çöpe gitsin bu özelliği
Sonuçta herkesin bir iradesi var. Bence adam doğru demiş herkeste olması h.hakinin değerini düşürmez. Herkeste var ama herkeste kullanacak yetenek, potansiyel yok. İnsan iradesi değişkendir bir olay yaşarsın irade namına bir sey kalmaz bir olay yaşarsın irade abidesi olursun bu yüzden zamanla gelişen bir sey bu h.haki bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık