Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oda 2 sene eğitimde neden temel eğitimi es geçmiş. Daha doğrusu ayyaş Ray bunu hiç mi test etmemiş. İnsan gear kullanmadan benle eşit dövüşmeden sana et yok falan der. Sağlam temel olmadan bina yıkılır işte aynı Lufy gibi.

Uyanış harbi ayağa düştü keyfim kaçtı. Kimsenin bilmediği hiç duyulmayan uyanışı herkese verecek.
Doflamingo'da olunca ele ayağa düşmüş oluyor ahaha laflara bakın.Uyanışın Doflamingo'da da olması Dof'un büyüklüğüdür.Gördüğünüz gibi sadece sağ kol uyanış açtı var mı başka bunu yapan Cracker vs sağ kol altında daha görmedik.Hani buradan mesaj veriliyor diye bakılmıyor da ele ayağa düşmüş oluyor şaka gibi. :/

Bunun dışında resimlerden anladığım kadarıyla Katakuri uyanışı baya erken açmış.En üstün gücünü ilk önce o sergilediyse g4 bunu kesinlikle geçecek demektir.Ha sonra açsaydı kesin kazanırdı demek değil bu.Dof mesela g4 sonrası açmıştı.Ama bilirsiniz mangalarda arka arkaya yetenek gösterisi yaparlar ve en son elindekini sahaya süren %90 kazanır.Kural gibidir biraz düşmanla dövüşen ana karakterler için.Aizen vs çoğu böyle yenilmiştir.
Şu yukarıdaki arkadaş diyor ele ayağa düştü diye :( ama senin söylediğin anlamda değil :D Doffy'den başkası kullanınca yoğurt ekşi olmuş diyor :D

Bu arada Doflamingo G4 öncesi de kullanıyordu uyanışı :/
 
Kaido 7 kez yenilmiş. Katakuri hiç yenilmemiş. Bak sen bak.:D Neyse her şeyin bir ilki vardır.:D
Bu hiç yenilmemiş olayı bana herzaman saçma gelmiştir. Şöyle anlatayım.

Diamante kolezyumda hiç yenilmemiş olabilir ama 1e1 de belki pica ağlatırdı onu veya katakuri hiç yenilmediği bir yerde geçmedi veya ben görmedim hatırlamıyorum ama katakuri kuzan ile karşılaşsa alabilir mi kuzanı (özellikle kuzan dedim artık karasakalın tayfası. Hala gülcel bilgi gelmedi.) Kızan ağlatır be ya katakuriyi KAİDO bile 7 kere yenilmiş katakuri kim. Hiç
 
Aynı bende senin gibi düşünüyorum reis. Ilerde zirvr adamlarda gördüğümuzde Dof çıkması saçmalık olarak bahsedicez. Ele avuca düştü. Kaldı ki bunu Fuji ile kiyasliyordu uyanışi baz alarak.
Deme oyle Dof Yonkou gucunde :(
Seride birilerinde bir şey çıktığında otamatikman kıyaslama yapılıyor. Dof da Luffy'nin dövüştüğü son arc bossu olduğundan hep ona bir kıyaslama yoluna gidiliyor. İşin komik tarafı ironi yapıyoruz onu da anlamayanlar var. Katakuri de olunca yere düşen yetenek yorumuna laf yok ama Dof da olunca yere düşen yetenek yorumuna hemen pusuda bekleyen çakallar gibi atlıyorlar. Şimdi bu tarz kişilerle samimi olarak tartışabilir misin? Hayır. Çünkü bu kişilerin amacı tartışmak değil başka bir şey. Bir karakteri sevmek fanı olmak başka bir şeydir. Olayı objektif yorumlamaya çalışmak başka bir şey. Ondan tartışacağınız kişilere forumda iyi bakın herkes sizin gibi değil.
 
E.oda sagda solda ağlıyordu zaten Marco'yu güçsüz görüyorlar,MArco'nun güçünü gösteremedim diye.
Katakuri olayı onun acısını çıkarmak oldu.
Meyveyi uyandıracağın'dan bayagı emindim geçen bölüm mızrağını çıkardıgında bile fikrim değişmedi.
Asıl güçü mızrak'tan gelen bir karekter çıkacak Kata ondan önce uyanışı açtı.
Daha önemsiz bir güç olarak kalıcak uyanış,mızragı daha asıl güçünü oluşturan unsur çıkıçak görüşüm bu yönde.
 
Uyanış artık her arc 1-2 kişide gözüken bir özel yetenek olacak neden ele ayağa düştü deniliyor ki ? Luffy’nin baba göre şuan hiçbir şekilde kata’yı alamaması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık