Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Ayrıca Reek sonunda bir işe yaradı, belki Yara'yı kurtarır ve Viktorian babayı görürüz. Viktorian baba, hain Euron'u kazığa oturtur inş.

Not: Tam deniz kavgası oluyor, Euron güle güle "küçük theon ablanı mı istiyon, gel de al hahaha" derken, viktorian baba geliyor ve " o değil de ben alsam olur mu? " deyip ağzının üstüne bir tane patlatsa. Sonra odaya çekip bir güzel deşse, nasıl olur?
 
Adı Aegon'du. the Conqueror. Bir krallık kurdu, adını Westeros koydu. Krallığı komplo ile alan Lannisterlar, büyük bir hata yaptılar... Bilmiyorlardı, ikinci bir Aegon gelip tekrar tahtı alacağını... Vaat edilen prens geliyor, Dany sonraki sezon ölecek gibi...


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Surda büyü var diyok da sanırım arkadaşın dediği gibi gece kralının büyüsü+ejderhaların büyüsü daha güçlü.La bunu sevmiyom işte bilgi var la 2 saniye.Bran 2 saniye konuşsa nolcak sanki.O kuş uçusunu göstercene bunu yap.O yüzden çok yavan geldi bu sezon bana.Hep bunu yaptılar.Bide ne tahmin etsem tuttu.La got böle bir şey değil ki.Kitapları okurken tam tersi ne düşünsem göt olmuştum.Got göt eden seridir.Dizinin kendisi göt bence.
 
GoT dediğimiz seri, Ned onca hakarete maruz kaldığı sırada video'yu durdurup "Ned başgan bir şekilde kurtulup intikamını alacak" dedikten hemen sonra Ned'in idam edilmesidir.
 
Kitapta tasvir edilen Viserys, Rhaegar'ın zayıf kopyası olduğu için (daha kassız,tipsiz Rhaegar :D) cast edilen adam 12'den vurmuş. Direkt Hary Lloyd'u castlediklerini sanmıyorum.
Edit: Şimdi baktım, değilmiş. Cast 10/10
 
6.Sezonun 6.bölümünü izledim. Geçenlerde başlamıştım zaten, her zaman Tolkien'in oluşturduğu evrenle kıyaslayıp Buz ve Ateşin Şarkısı'nı üstün gördükleri için aşırı büyük bir önyargım vardı hep "o kadar da olamaz" diyordum ve aynen de öyle, yakınından bile geçmiyor. :D
Ama adamın oluşturduğu evren gerçekten hatrı sayılır derecede güzel. Dizi güzel ilerliyor, bazı durumlarda sıkıldığımı hissetmem dışında gayet sürükleyici ilerledi. İzlenilmeye kesinlikle değermiş yani. Kitaplarına sanırım dizi final yaptığında başlarım, şuan dizi hakkında söyleyebileceğim bir şey varsa da Stark'ların intikamını birinin alması gerekiyor. :/ Ve umarım o biri de Arya olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık