Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis Zoro Dof'u yener diye genel tartışmada yada başka konuda yazsam olay olurdu dediğin gibi profilden yazmış olabilirim, ama cidden hatırlamıyorum. Bir daha profilden sana bişeyler yazınca daha dikkatli olacam :of:
 

luffysam

Ben yanlış hatırlıyormuşum. Luffy g4de 45 dakika kalmamış dof karşısında. Çünkü g4 açtığında dof 1 saat sonra kapanacak diyor. Fakat g4 biter bitmez süre 10 dakkaya inmiş. Çünkü dof telleri hızlandırıyor ve 10 dakika içinde kapanacak hale gelmiş. Luffy son leo bazuka vurduktan sonra kafes daha hızlı kapanıyor. Ben dövüşün tamamını görmedik sanıyordum. Ama görmüşüsüz hiç aralık olmadan mangada göstermiş olanları. Kafesi hızlandırmış dof.

Burada luffy bana 10 dakika lazım diyor g4 sonrası:

http://www.serimanga.com/manga/one-piece/786/13

Normalde 50 küsur dakika kalması lazım. Aşağıda da kalan süreyi gösteriyor. Ve kafes hızlandı diyor.

http://www.serimanga.com/manga/one-piece/787/15

Belliki dof plan değiştirmiş. Dof duvarda asılı kaldıktan sonra arenadaki adamlarla 6 dakika dövüşüyor. Çünkü haki dolmasına 10 dakika var. Kalan süre ise 4 dakika yazmış.

Mangada da telin kapanmasına 3 dakika hakinin dolmasına 4 dakika kaldı demiş. Yani luffy sadece 1 kaç dakika g4de kalmış. haki dolumu ve tel kapanması arasındaki 1 dakikalık farkı da bizimkiler telleri yavaşlatarak sağlıyorlar. Bunu da manga belirtmiş.

Kısacası luffynin g4 süresi bir şey yemez enerji almazsa sadece 1 kaç dakika sürüyor.
 
Demin aklıma Jinbe'nin Linlin'e "Geleceğin korsanlar kralının tayfasına katılacak birisi bir yonko bozuntusundan korkmaz." dediği sahne geldi. Hemen arkasından da Usopp'u düşündüm. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık