Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onları görmemize bile gerek yok bence.Bu kadar zirve olmuş isimlerin soydan gelen bir güce sahip olmaması için soydan soya aktarılmayan bir antik silah falan çıkmaları gerekir bana göre shirahoshi gibi.Eğer istisna olacaksa.Mesela beyazsakalın oğlu çıkmasın deniyor ama weevil gerçekten oğluysa bu beyazsakalın boş bir sülaleden gelmediğinin direk kanıtı olur.
Bahsettiğin durum bile istisna olmayabilir, neden prenseste çıkıyor istisnaysa, Sanji'ye sulanan kızlardan birinde çıksaydı ya :bilmem:
Diğerlerinin ana babası önemli değil. Gösterilene bakmak yeterli. 7-8 tane D. gösterildi. En vasıfsız dediklerimizden birisi koramiral, diğeri de karnında 20 ay çocuk taşıyabilecek iradeye sahip bir kadın. Geriye kalanlar ise zirve (Roger, Garp, Dragon) ve zirvenin en büyük adayları. (Luffy, Ace) Başka yoruma gerek var mı? Kendilerine özel bir güçleri yok ama savaşçı bir ırkmış gibi gösteriliyor. Ortalama ve sıradan kimse yok gördüğümüz kadarıyla.

Not: Luffy daha büyük zirve adayı ama neyse artık. :artiz:
Luffy kimden daha büyük zirve adayı :hhh: Ace kahvede adam tokatlarken Luffy yolda yürümeyi bilmiyordu :byee:

Konumaza dönersek adamlara anlatılmıyor işte, D'leri bir yana koy eşitlemek için diğer tarafa tüm zirve karekterleri koyman gerekir ki gene D'ler kazanır ama güç olarak özel değillermiş :hhh:
WB=Roger desem, çoğu kişi yok Roger daha güçlü diyecek
Garp=Sengoku desem döverler adamı
Dragon'u da hadi Shiclerin en güçlüsü ile kapıştırak ee Dragon denilecek burda da.

WB'nin sözlerinden de anlaşılacağı gibi D'ler dünyaya savaşmak için gelmiş, değişik değişik tipler ve hepsi hem güç açısından hem karekter açısından özeller aralarında bir istisna çıkmış(Garp) onunda karekteri olmamış olabilir yapacak bişey yok.
 
@RedTeroR
Abisi değil mi yapacak tabi. :artiz: Luffy'nin yaşındayken neler yapıyordu acaba? Kesin sivrisineklere falan kafa atıp deldirmiştir kendisini xD

Başarı oranları çok yüksek. Hepsi de mi bizi şaşırtır arkadaş? Hangi D'yi görsek vay be dedik. Rakipsiz değiller kesinlikle, hatta çok güzel Wb ve Kaido örneği var ama bunlar istisna adamlar. Aileleri gayet sıradan insanlardır muhtemelen. Aha bugün Bigmom'ınkileri de gördük işte. Sıradan insanlardı. Bir de bizimkilere bak. Dede-oğul-torun üçlüsü. Akıllara zarar bir aile. Akrabaları da öyle olunca insan ister istemez bu adamların neyi var böyle diye soruyor.

Robin zamanında Luffy'ye D'ler hakkında güzel bir soru sormuştu hatta. "Sizler neyin nesisiniz? Neden sürekli dövüşüyorsunuz?" demişti. Bildiğin kapışmaya gelmişler işte. Geçmişin iradesi bu adamlara aktarılmış. Farkında olmadıkları bir dertleri var ve bundan dolayı sarsılmaz bir iradeye sahipler. Bu seride de irade her şey demek zaten.
 
Roger Garpa gerçek tarihden bahsetmiş garpda denizciler içinde sırf o gerçek d yi aramak için kalmiş olmasin.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık