Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

kafamda deli sorular. 2 uyanış açmış şeytan meyve kullanıcısı kapışırken çevrelerinde ki nesneler hangisinin uyanışına uyum sağlar ? neye göre?
 
-Grandline ve New Line arasında ne fark görüyorsun? Güç, dayanıklılık, hız, hırs, irade v.s
-Grandline korsanları acemi birliği, New Line usta birliği gibi duruyor sanki
-Sözde GL korkutu bir yer olarak anlatılıyordu ama NL bildiğin sadistlerin, psikopatların üst düzey (her yönden) korsanların olduğu yer çıktı resmen
-Demalo Black ve topladığı adamlar bir pacifistaya bile karşı koyamazken, 477. bölüm Pacifistanın birini tırpan, mızrak ve tabanca ile parçalayan ve bu indirdikleri pacifista ile diğer iki pacifistanında saf dışı kalmasını sağlayan embesil bir grup vardı (animede bana öyle göründüler)
-Bu örnekte neyi baz alalım GL çok mu basit NL çok mu ileri seviye
-Shabondy'de novalar bile pacifista karşısında yalan olurken, şimdi NL geçtiler diye pacifista falan tınlamıyorlar yani
NL geçtiler diye ne bu kabuktan bir anda sıyrılma olayı
Belki de çok dolandırdım soruyu ama durumu anlatabildim sanıyorum
 
Dünya Hükümeti'nin tek askeri birliği denizciler mi? Karada geçerliliği olan başka bir birlik var mı? Eğer yoksa denizciler sence de yetersiz değil mi?
 
851. bölümde Pudding'in kendi meyve yeteneklerini açıkladıktan sonra aklıma birşey takıldı,sence hatıraları ile oynanan bir şeytan meyvesi kullanıcısı denize düştüğünde hareketsiz olur mu? yani hatıralarının unuttuğu şeyleri bedeni hatırlar mı? Eğer hatırlarsa bu şeytan meyvesinin kişinin hür iradesinden ve ruhundan ayrı farklı bir ruh ve farklı bir irade olduğunu mu gösterir? yada sudaki hareketsizlik şeytan meyvesinin ruhundan oluşan kullanıcıyı öldürme içgüdüsünü mü oluşturur?(saçma geliyor sanki ama aklıma takıldı)şimdiden yanıtın için teşekkürler.
 
Brookun meyvesiyle ilgili sorularım var. Şöyle ki,

1 Brook ölünce açığa çıkan ruh, kendi bedenini bulamasa alelade bir cesedin içine girip canlanabilir miydi yoksa illa aynı beden mi olmak zorunda?

2 Brook şu anda ölümsüz mü? Tabi meyve gücü iptali muhabbetine girmeden soruyorum. Takribi bir ömrü var mı yoksa ellemezsen sonsuza kadar yaşar mı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık