Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kaptanına En Bağlı Tayfa

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    108
Kuja Korsanlarında biraz otorite, zorunluluk, güçten dolayı bağlılık sanki. Tayfa üyelerinin kaptanına gönülden, isteyerek bağlı olduğu görünen tayfaların içinde Beyazsakal, Hasırşapka, Doflamingo tayfaları en çok sanırım. Ama Roger'ın ve Shanks'in tayfasının da öyle olduğunu düşünüyorum. Doflamingo çekirdek aile çok sağlam. Dof ailesi Dof daha çocukken bağlılık kuruyorlar, bu yüzden bir tık ötede denilebilir. Ama yine de mugiwara tayfası bi başka be. İleride hard bağlılık sahneleri görücez Zoro'nun ki gibi. Hatta bu arc sonuna doğru Sanji'nin olayını da görebiliriz fikirleri alt üst edecek.
Etti bile. Adam fail yaşattı resmen tayfaya ve kaptanına. Beklediğim gibi olmadı hiç.
 
Corazon,baby 5 hainleri olmasa atacagim oyu da,aklima geldikce elim varmiyor, sinirleniyorum
Baby 5 karakteri öyle, kızı kandırıp çıkmışlar ve hep sevgilerini Dofy öldürmüş. O sayılmaz. Roci ise hain zaten, öz kardeşini arkasından vuran adamdan ne bekliyorsun. Aile isteyen Wb'yi oğlu satmadı mı?
 
Brook açıkladı artık Sanji'nin olayını fazla kasmayın kendinizi.
Hmm, etik değerler görecelidir, farkındasın değil mi? E. Oda çıkıp pedofililer sağlıklı insanlardır, sizin seks drive'ınız bozuk derse kabul edeceğiz herhalde senin bakışına göre? Ayrıca senin de söylediğin gibi "Brook" bir karakter olarak durumu belirtiyor, E. Oda'nın ona adadığı karakter üzerinden, mesela Akainu da bazı laflar ediyor, Akainu'nun laflarından E. Oda'nın bakış açısını mı çıkartacağız?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık