Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünvanların isminden çok verilme nedeni önemli bence.O açıdan Yağmur Shiryuu bence dehşet mesela ilk aklıma gelen.Milletin kanını yağmur gibi akıttığı için verilen bir lakap muhtemelen. :)
 
Luffy'nin zaten Korsanlar Kralı. Zoro'ya ağzında taşıdığı kılıca gönderme olacak bişey olabilir. Bıçak Ağzı - gibi leş olmayacak tabi..bulamadım bi an :D Sanji'ye de hem şefliğini hem bacağını vurgulayacak bişey olabilir. Nami'ye Yıldırım Asası, Göğün Sesi gerçi bunlar çok iddialı olur ona gibi. Şimşek Pusulası.. hiç olmadı ya ahahjk :oleyo: Demek istediğim kişisel özelliklerini yansıtacak lakaplar.
 
Hic birinin lakabı değişmez bunlarla ilerlediler elbet bunlarla finale kadar gidecekler. Bi laf vardir savasta her daim kazananlar haklıdır diye. O hesab bizim tayfada kazana kazana ilerlio ve lakaplarinin hakkını verio. Hepsininkk gayet uyumlu ve benim ičin yeterli.(tanrı usopp haric.)
 
Nesi var korsan avcısı lakabının? Bence fazlasıyla iyi marimo için. Özelliklerine göre vermeye kallarsak çok kötü şeyler çıkar. Bak Shakky bıçak ağzı falan demiş, öyle de olmaz yani. :)
Kardeş anlatamıyorum herhalde. Yağmur Shiryu gibi sağlam durmuyor. Korsan ağlıyor diye korsan avcısı demişler. Oysa Zoro için çok daha iyisi de olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık