Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 832: Germa Krallığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji kardeşini iyice pataklamış ama kendisinde herhangi bir hasar yok. Bu da Sanjinin belli bir seviyenin üstünde olduğunu gösterir.

Ayrıca Sanjinin yada tayfanın en büyük eksiği tecrübe, bunu da yavaş yavaş kapatırlarsa ardından hızlıca güç seviyeleri atlarlar.
Çok hızlı ve k.hakiye yatkin. Saldırılardan sıyrılmış, siyrilamadigini da bacagıyla bloklamistir. Zaten Vergo vssinde de böyle oldu, doğrudan darbe yemedi. Sıkıntı vücudu hasarlı olduğu için blokladigi tekme bacağını catlatti. O bekledigimiz okama kenpo teknikleri ile birlikte saldiri konusunda da çok iyi olacaktır. Dj ile bile Vergo'yu duvara civileyen adam bu. Dorukisinin hayvanligini gösteriyor bu durum. O dorukinin üstüne koka+okama kenpo akar reis.
 

mrso

Gelecek bölüm daha bi güzel olacak gibi Sanji babasına kayberse bunlar one piece ele geçirmesin daha iyi böyle güçsüz adamlarla daha fazla ilerleyemez.chopper a çok yüklenen arkadaşlar var chopper in senesi kaido ile dövüş duklerine belli olacak yeni ilaçlar felan yeni güçler. Bu arada çok aptalca davaraniyolar bir dövüşürkek akilari başlarına geliyo bu da artık can sıkmaya başladı .
 
Epeydir kopuğum bölümlerden. Gerçi pek bir şey kaçırmış gibi durmuyorum :flaugh: Sanji'nin babası sonunda gözükmüş hea! Biraz daha karizma beklerdim eldekilerle yetineceğiz artık. Bakalım Sanji babasına denk bir suikastçi olabilmiş mi iki yılda :)
 
Babanın kişiliği beğendim. Tam kral adam. Sevdim adamı. Adil birine benziyor, kelleleri düzgünce dizmesi olsun, konuşarak anlaşmak yerine gel dövüşelim demesi olsun artık reyiz diyeceğim bu adama. Tipi pek olmamış gibi duruyor ama başka açılardan bakınca iyi görünüyor. Zamanlar alışılır. Özellikler hadi dövüşek dediği sahnede güzel çıkmıştı.

Orman ise cidden kötü gidiyor. O kadını zerre merak etmedim. Öyle ki orman o kadar kötü ki bölümü yeni okudum. Resmen animedeki gereksiz filler sahneler gibi orman sahneleri. Hevesle merak etmiyor insan o yüzden.

Neyse Baba ve Reiju için ortayı hak etti bölüm:flaugh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık