Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Unknown

The 100 1. Sezon

Konu olarak ve mantık olarak çok güzel bir başlangıç yapmış olmasına rağmen hikayenin belirli bir yere kadar işlenişi, derinliği olmayan karakterlerin ve tahmin edilebilecek olaylar yüzünden 8. bölüme kadar çaresizlikten izledim. Temelde evreni ilgi çekici olmasına rağmen ilk bölümlerde ne dünyaya dair ne de hikayenin ilermesine yardımcı pek bir gelişme olmadı. Ama 9. bölüm gerçekten de diziden keyif almaya ve merak etmeye başladığım bölüm oldu. Ve devamını da gerçekten de güzel getirdi. Sezon finalini de benim açımdan gerçekten de kaliteli şeyler verdi.

Benim diziden beklentim kıyamet sonrası dünyayı bol bol göstermesi aslında. İnsanları, yıkıntıları, boş şehirleri, orada ölmüş insanlara ait bir kaç ufak hikaye olmasa bile kalıntı olması diziyi gerçekten de benim açımdan güzelleştirirdi.
 

Unknown

The 100 2. Sezon 3. Bölüm

Dizinin tadı baya baya çıkmaya başladı yalnız. Çok keyif veriyor. İşler karıştı ve senaryo gerçekten de güzelleşti. Ve bir sürü gizem ortaya çıktı.
 

Outlaw

Six Feet Under ilk bölümü izledim. Bana Shameless'ı andırdı. Beğendim.
 
Acaba The Machine Greer'ın numarasını Greer tehlikede olduğu için mk gösteriyor. Sonuçta Finch'i öldürmeye çalışan Greer değil Samaritan'dı. Greer'i bile önemsiyor maşiinimiz :/
 
Ekim'de Hbo'dan görünüşe göre efsane olacak bir dizi geliyor. JJ Abrams ve Jonathan Nolan'ın elinden çıkmış ve Anthony Hopkins'te oynuyor.
Yapay zekalar üzerine yapılmış aynı adlı filmden esinlenme.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık