Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 811: Roko

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu Sanji fanları Sanji yok şöyle yükselecek yok pataklamadik adam bırakmayacak falan diyorlar da Oda trolleyip milleti Nico Robin in yaşamak istiyorum dediği sahneyi Sanji nin ağzından gostertmesin sakın
yikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa :)
 
Luffy ile Karasakal arasinda neden bir düşmanlık gösterilmemiş yoksa Oda E. Karasakal'ı iki flash back ile bize sevdirip Luffy'nin muttefigi mi yapacak. ( sırf can sıkıntısı)
 
Luffy bb yi pek takmıyor gibi zaten. Balık adam adasında Jinbe anlatırken de çok takmamıstı
Luffy Karasakal'ı takmıyorsa o onun ayıbı olur. Adam abisinin katili milleti kurtarmak için sözler verip tutuyorsa abisinin de intikamını alır diye düşünüyorum. Adam arkadaşıma dokunanı affetmem diyor abisini öldüreni ne yapacak merak ediyorum. :mincika:
 
Sabo ve Luffy için Karasakal kin güdülecek biri değil.Sonuçta Ace de kendi kaderini yaşıyordu yenildi yakalandı.Ama Akainu direk kardeşlerini öldüren kişi.Chinjao gibi kin gütmeliler.
 
Kin değil ama fırsatı bulduğunda gerekli cezayı vermeli ki fırsatı zaten bulacaktır. Yani Karasakal'ı görüp hiç bir şey yapmadan duracağını sanmıyorum. Bence durmamalı da diye düşünüyorum.
 
Sadece onlarda yazıyor. Luffy- Big Mom arasındada Balık Adam adasından dolayı anlaşmazlık var.
Mesela, Law- Dof arasında kader bağı demiş.
Law - Luffy hedefleri Kaido.
Drake, Kaido çatısı altında. Birde soru işareti konmuş.
Capone, Big Mom çatısı altında. Dikkat bunda soru işareti yok.
Kuzan - Karasakal ile işbirliği. Bunda da soru işareti var.
Kid, Apoo, Hawkins hedefleri Shanks.
Kid, Apoo, Hawkins; Kaido ile savaş/karşı karşıya. Vs. yazıyor.
BUrada anlatılmak istenen birşey var demek ki mesela capone-mom arasında soru işareti felan yok capone tamamen bağlı olabilir mom'a Kaido ile drake arasında soru işareti var yani her an kaidoya ihanet edebilir veya aralarında geçmişe bağlı bir olayda yaşanmış olabilir zaten Doflamingo babasını öldürdü onunla ilgilide olabilir.Kuzan zaten birinin altında çalışacak biri gibi gözükmüyor hele ki karasakal gibi bir adamın yanında çalışmaz bir çıkar meselesi çıkabilir bu işin altından.Birde Kidlerin grubu kaidoyla karşı karşıya savaştalar mı yoksa sadece mangada gösterildiği sahneden mi bahsediliyor ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık