Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 808: Dük Inuarashi

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastiği kesiyordu sıkıntı yok, ama Lastik + Armament karşımını kesemedi, sıkıntı orada. Jozu'yu kralı gelse kesemez o ayrı, daha çeliği uzaktan kesemeyen ve Daz Bones'u kesmek için yaklaşması gereken Mihawk, Jozu'yu görünce direk kılıcını geri taktı yerine, çünkü biliyor ki kralı gelse elması kesemez.

Jozu'yu kesmesine gerek yok zaten, darbelere karşı kırılabilen bir maddedir elmas, yani tekme ile yumruk hasar verebilir, veremezse paraziti kullanır durdurur direk, berabere kalırlar en kötü ihtimal.
Elmas+Armament'e hasar vermesi de o kadar kolay olamaz bana kalırsa.Hele bir de kolunu kaptırmamış halini 2 sene sonra görseydik Burda Jozu vs Akainu,Jozu vs Dof+Vergo konuları havada uçardı muhtemelen.
 
Olaya mamut olarak bakmamak lazım. Meyvesiz olduğunu dusundugumüz bir Beckman var. Ee hakisi yüksektir denir hep. Jack'in de yüksek olamaz mı? Saf güç desen malum zoan.

Tam forma da çok takılmamak lazım. Yarı insan yarı zoan formunda takilabilir. Kaldı ki deniz savasina giren adam tam forma geçmez. Gemiden büyük çünkü.

Ama ben gene de Dof'tan güçlü çıkacağını düşünmüyorum. Ne olur o ayar çıkar. Mangaka bu sefer kimseyi karıştırmaz işe. Ama fazlasını beklemiyorum. Üstteki ss' deki fil-mamut ger neyse de Jack olabilir. Ama en dikkat çekenler kaplan ve boğa. Ki 1 ve 2 numara demişler onlara. Ben de ilk gördüğümden beri öyle düşünüyorum. Tek sıkıntı Jack'in sağ kol olması. Bunu beklemiyordum. Hayırlısı.
 

kör topal

Ceasar tayfada yalan oldu :D. Neyse belki önceden verdiği ve pişman olduğu bir silahtır da zayıf yönlerini söyler yada zehirli gazı kontrol eder. Bir ihtimal :(.
 
İnuara'nın luffy'e bizi sen kurtardın demesinin sebebi ne acaba. luffy dof'u indirdikten sonra Jack'in haberi olduda ninjayı aramaktan vazgeçip dof'u kurtarmaya gitti diye bir hikaye olabilir mi?
ayrıca sanji'yi tam olarak nereye bağlayacak. mektup hala okunmadı. sanji water seven arcında trene robin'i kurtarmak için gizlice binip, istasyona bakaa tarzında bir not bırakmıştı. ninja yada ceasar yakalanmışsa aynı şekilde onlardan birini kurtarmak için gizli bir göreve çıkmış gibi bir hikayeyle konuyu bağlar diye atıyorum.
 
Smile yemiş korsanlar Gifterlerdir , Kaido'nun has dövüşçüleri orjinal meyve kullanıcılarıdır bence.

Jackin beden koka ile Mamut dayanıklılığını birleştirmesiyle Jos kadar olabileceğini düşünüyorum savunma konusunda
Zaten antik zoan yapay meyve üretebiliyorlarsa sıkıntı büyük.
 
Son düzenleme:
Cc nin zehirli gaz silahi olmasa minklerin şansı olurmuş gibi hissettim. Kaido büyük bir savaş arıyordu sanırım, iyiki bulamamiş yoksa luffye kalmadan ölürmüş. Minkler için silah kullanmalari ve zorlanmaları tuhafıma gitti yonkou tayfası yahu bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık