Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

The Last: Naruto The Movie

Film güzeldi.Ama bu köylüler her seylerini narutoya borclu oldugu halde,niye onu tiklemiyor ? Daha doğrusu hikayede adı geçenler diyeyim.Arkadaşları sadece kahraman der,kageler kahraman oldu .s der.Ülen o ve sasuke olmasa siz yoktunuz neyin artisliği bu ? Kakashiden bir nane olmadığını son kez de olsa gördüm :D Saske şeklini yaptı gitti.Açık vardı filmde ayı böldü veled istese dünyayı da böler uğraşmaz falan ama neyse.Baruto ile idare edecez bakalım.Onunda adında hayır yok ya.
 
Filmi sinema çekimi izlemiştim.Naruto'nun Hinata'ya aşık olması çok oldu bittiye getirilse de büyük bi Naruto-Hinata fanı olarak Naruto ile Hinata birleşsin de nasıl olursa olsun kafasında olduğum için gözüme fazla batmadı.Ancak aynı şeyi Naruto'nun Sakura'yı sevme nedeninin Sasuke ile rekabet için olmasına söyleyemeyeceğim.Lan deseydi ki Naruto Sakura'ya ''Ben seni gerçekten seviyordum ama Hinata sevilmeyi senden çok hakediyordu diye daha memnun olurdum şahsen.Düşmana gelince kolay yenildi ama ana konu bu olmadığı için ve Naruto gibi dünyayı kurtarmış birinin böyle biri karşısında zorlanması saçma olacağından buna da pek takılmadım.Ve her ne kadar Kakashi'yi sevip Sasuke için aynı duyguları beslemesem de Sasuke'nin dedikleri doğruydu.Naruto yokken güçlü bi düşmana karşı köyü hatta dünyayı sadece Sasuke savunabilir.Bu da Naruto evreninin ne kadar güç açısından dengesiz ve dar olduğunun bi göstergesi neyse filme dönersek kısacası güzeldi.
 
@Marco

Dünyanın son günü mevzusunda isim yazın diyor Senseileri.

-Hinata, Naruto'yu yazıyor.
-Sakura, Sasuke'yi yazıyor.
-Naruto ise annemin ve babamın ismini bilmiyorum, hiç arkadaşımda yok diyor. Yani gidipte Sakura yazmıyor oraya. Kağıdı uçak yapıp atıyor. O flashback ve Sakura'nın sözleri -Sasuke'yi kıskandığın için...- zaten noktayı koyuyor Naruto-Sakura ilişkisine. Bence temiz bir şekilde bağladı mevzuyu.
 
@Marco

Dünyanın son günü mevzusunda isim yazın diyor Senseileri.

-Hinata, Naruto'yu yazıyor.
-Sakura, Sasuke'yi yazıyor.
-Naruto ise annemin ve babamın ismini bilmiyorum, hiç arkadaşımda yok diyor. Yani gidipte Sakura yazmıyor oraya. Kağıdı uçak yapıp atıyor. O flashback ve Sakura'nın sözleri -Sasuke'yi kıskandığın için...- zaten noktayı koyuyor Naruto-Sakura ilişkisine. Bence temiz bir şekilde bağladı mevzuyu.
Yanlış hatırlamıyorsam Saske köyden kaçtığında Sakura lütfen Sasuke'yi getir dediğinde Naruto da Sakura chan Sasukeyi çok seviyor diyip bundan yakınıyordu.Sadece bu sahne bile benim Naruto'nun Sakura'ya sahici bi saevgi duyduğunun göstergesi bence.Senin dediğin sahneye gelince tam hatırlamıyorum ama bence Naruto'nun kimsesizliğini vurgulamak için olabilir her ne kadar o sahnenin asıl konusu bu olmasa da. Seri boyunca bu olay biraz şakaya vuruldu tıpkı Sakura'nın Saske sevgisi gibi ama Sakura Saske'yi ne kadar sahici seviyorsa Naruto da Sakura'yı o kadar seviyordu bence.Bana göre bu Naruto-Sakura olayına hiç değinmeseler ya da benim üstte dediğim gibi olsa daha memnun olurdum açıkçası.
 
Hinata tam ömür boyu sevilecek kız. :) Sakuraya karşı olan durumun aşk olmaması iyi yansıtılmış. Boşuna evden kaçmıyor Sasuke durulur mu sürekli Sakuranın yanında!!! Aferin bizim kerata büyüdü de çoluk çocuğa karıştı. İyi bir sondu. Sürekli vsler dövüşler gaza getirmelerin olmaması hoşuma gitti. Şu aile kısmı daha uzun tutulsaydı keşke. Narutonun tam gücüne ihtiyacı olmaması da iyiydi. Jiraiya ve İtachi son filmde anılmalıydı sadece görmemek üzdü. :(
 
bugun izledim çince dublaj izletti arkadas saolsun. çince kadar kaba sacma dil görmedim :D

neyse amac ölümüne vsler görmekti. ama avengers beklerken bir anda ayda ask baskadırla karsılastık... :)

filmin son saniyelerindeki aile durumu tüm filme bedeldi.

byakuganı bir sekilde baglaması gerekti böyle yaptı. gedo mazo yani juubinin kabugu ceviriye göre ya aydı yada aydaydı. onunda calındı falan dedi boslukları doldurdu.

neyse kuramanın ve narutonun ayrı vs atması süperdi. shikamaru harbi saglam adam. kakashi obitonun gözüne sahip degilken, çöpten 5 dakika önce dogmus bir shinobi. tüm kageler köylerini meteordan korurken gücleriyle, bizim kamili yine sasuke kurtardı.

neyse hinata, hancock, robin , erza böyle kadın karakterlere saygı duyarım. sanırım bir kurasaki-kun daskette diyen ezigi sevemedim :D dedim aklıma şimdilik bu kadar geldi. ha bleachtede yoruichi ve kuukaku ablalarımız var o ayrı.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık