Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate vs. Isaac Netero

Beyazsakal vs Netero


  • Kullanılan toplam oy
    115
Netero'nun hızı inanılmaz. Özellikle karşısında WB gibi bir rakip varken daha avantajlı. Gül yok demişsiniz ama bence Zero kullanmasına bile gerek kalmadan yenebilir. B.haki ile engeller demişsiniz ama Tensei'nin attığı gifte de gördüğünüz gibi adam ayrı bir seviyede hız olarak. WB kaç tanesini engelleyebilir ki? Netero Meruem gibi bir canavarla uzun süre denk savaştı. Hyakushiki Kannon WB için yeterli.
Gözlem hakisi var, bir tane saldırıyı depremle karşılasa büyük sıkıntı verir zaten. Hızına ayak uydurmasına gerek yok yani.
 
Gözlem hakisi var, bir tane saldırıyı depremle karşılasa büyük sıkıntı verir zaten. Hızına ayak uydurmasına gerek yok yani.
Meruem gibi hızlı bir rakibi bile ritmini çözmek için saldırya defalarca kez kafa atmadan adamın yanına yaklaşamadı. Ellerden birini engellemesi de Netero için herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
 
Tabir-i caizse bir zıplayışta bir şehiden başka bir şehire zıplayacak güçte olan Pitou'yu bir darbede şehir turu değil ülke turuna çıkaran birinden bahsediyoruz.
Netero'nun buda yapmasınada gerek yok bence tekme tokat yener zaten.

Edit: Keza Youpi magma üzerinde yürüyebilecek kadar hayvan biri
 
Son düzenleme:
O tokattan 99 tane gelmez mi aynı anda sence?
Yav gelse ne olacak sanki? OP'de millet dağı kesiyor,yumruklarıyla dağı yıkıyor, darbelerinin şiddeti adaları sallıyor ve aynı zamanda bu şiddetteki saldırılara kafa da atabiliyorlar aynı zamanda. Peki Netero? Luffy'nin 400 bölüm önceki vuruş şiddetine sahipse öpsün başına koysun. :/ Netero'nun güllü bombasının şiddetine OP karakterleri yumruklarıyla dahi ulaşabiliyorlar.

OP'deki adamlar ölmüyor bile la.Wb'nin yediği kılıcı Netero yeseydi tahtalı köye bilet kazanmış olurdu.

Yine diyorum. Olaya sevdiğiniz karakterlerin gözünden bakmayın. OP'nin dinamikleri HxH'den daha güçlü. Tıpkı Db'nin de OP'den daha güçlü olması gibi.
 
Son düzenleme:
Netero alır, burda yumrukları ya da güçleri karşılaştırmaya gerek yok. WB olayı farkedene kadar onlarca yumruk yemiş olur ki Netero, 1 dk içerisinde binlerce yumruk atabiliyor.
 
Wb gitsin kumda oynasın. Çok büyütüyorsunuz şu işe yaramazı. Gerçi Yamamoto'yu yener diyen bir forumda tarafsızlık beklemek çok zor olurdu. Netero'nun ciddileşeğini bile düşünmüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık