Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ark Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Özkan_

Bence bu olaylar için 1arc atlıyabilir.Şuanda bir yonkou çok erken karşılaşsalar bile yenebilme ihtimalleri çok düşük Law Kid Luffy Apo Hawkins vs... hepsi bir ittifak kursalar yenebilirler ama karşılığında kimleri kaybederiz?
 
Luffy'nin Shanks ile savaşması olsa olsa kendi tayfaları arasında olur. Yani Luffy Shanks'a giderken yanında Law gibi birini götüreceğini hiç sanmıyorum. BigMom gözümüze sokuldu herhalde odur ama değilse de canı sağ olsun :D
 
Kid,Apoo,Hawkins,Killer,Law,Luffy,Zoro 6 supernova bence çok fazla yonkou indirmek için.Ya tamam güçlüler de bi de hepsinin kendi tayfası var.4'ü birden yonkou ya mı girişcek?Ya da Zoro ile Killer 2.adam ile mi dövüşecek? :D
Bunların hepsi aynı ittiak içinde mi? Ben kidleri farklı ittifak diye biliyorum
 

_Özkan_

Farklı ittifaklar ama düşmanımın düşmanı dostudur mantığı üerinden gidiyoruz çünkü Kidde Bigmomla uraşıyor,büyük bir ihtimal bizimkilerde Bigmoma gidicek aynı tarafta olabilirler.
 

Monkey :D Luffy

wb nin gücü gördükten bigmomda o seviyelerde o yörelerdedir yani bu ittifak tam kafa kafaya belki biraz aşağıdır yani bu adamların yanında 500 milyonluk adamlar var bu ittifak idealdir ama sorun süpernovaların birbiri arasındaki çekişme her an birbirlerini satabilirler özellikle luffy gibi işleri dalgaya alan biri komployo gider sonraki arc ta üzerine konuştum gibi bigmom he bigmoma gider iken yolda dof çıkar samuray adası çıkar o çıkar bu çıkar one piece bu luffy evden çıkıp bakkala gitse yolda shcibukai çıkar yoluna:D
 
telefondan anca 8. Sayfaya gelebildim yazıldıysa affola. Bb vs sanks çok buyuk bir ihtimall zaten serinin basından beri en gizemlş ve pislik adam dofla bb final boss olur gibi geliyor bana. Sıradki arc wonodur
 
Luffy - Law ittifakına Kid katılmaz bence, o kendi ittifakını kurdu Hawkins ve Apoo ile. BigMom senaryosu da çok sıaradan geliyor bana; Oda genelde beklemediğimiz şekilde yazıyor. BB ve Shanks da olmaz. Kaidoya saldırabilirler belki Drakele beraber; ama onun üstünde de pek durulmadı hikayede. Saldırmak için bir sebep uydurur belki Oda. :) Ya da bu arc yonkou değil de Supernovalar arası bir savaş olabilir. Bir de yeni dünyada çok sağlam ödül avcıları olduğunu düşünüyorum. Belki onlardan biri ya da bir ödül avcısı grubu musallat olur Luffylere.
 

Uçan_Terlik

Gelecek arc teorim çocukları gösterilen adaya bırakıcaklar sonra wano ülkesine gidecekler.Göstersinler artık şu ülkeyi.Zoro da yeni kılıç alsa,ama hangisini bırakıcak o da var.
 
Gelecek arc teorim çocukları gösterilen adaya bırakıcaklar sonra wano ülkesine gidecekler.Göstersinler artık şu ülkeyi.Zoro da yeni kılıç alsa,ama hangisini bırakıcak o da var.
Kuina'nın verdiğini ölse bırakmaz. Ryuuma'nın kide çok yakışıyor ona. Diğer kılıcı bırakacaktır bence. Onu bırakıp daha anlamlı daha karizma bi kılıç alması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık