Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Referansımı high tier ligi üzerinden alıyorum. Gelişmiş silahlanmayı Wano'daki çöpler, Sentomaru da kullanıyordu. Amiraller de bir zahmet yapabilsinler. Ama hiçbirinde yonkolara kıyasla kayda değer bir haki veya H. haki yoktur.
Sento'ya öğreten de Kizaru işte. Savunma konusunda kendini geliştirmiş. Aokiji desen Garp'la beraber çalışmış. İlerde Akainu işlenince o da boş çıkmayacak. Dediğin gibi bu adamlarda Kaido, Shanks gibi haki görmeyeceğiz ama tek olayları meyve denemez.
 
YC3'ten güçsüz olmaz tabii de amiraller meyveden ibaret değil geyiği de nereden çıktı ve bu şekilde dominant bir görüş haline geldi ben de onu anlamıyorum. Şu ana kadar hiçbir amiralden haki namına doğru dürüst bir şey görmedik. Amiraller çok net bir şekilde meyve odaklı karakterler.
Kuzan gösterdi. Kizaru Sento’ya dediğiyle gösterdi. Fuji zaten üst düzey gözlem hakisi var. O da gösterdi.
 
Bölümden sonra @MD. Teach ile bunları da konuştuk. Kek adasını izlemediğimden Cracker'e hakim değilim ama sen biliyorsan buradan Luffy'e yürüyebilirsin dediydim. Peşinden Jean'a + yazdırırım ben de diye. Maksat ekmeğimi çıkartayım bir şekil. :dd.d
Herkes ekmeğinin peşinde ama animeyi mangadan daha çok sevdim bu bölümde Nika'dan sıkılan herkesi lobiye beklerim.Tek atamasak da dövüşler zevkli geciyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık