Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki Devrimci Olarak Dragon'dan Daha Başarılı Olur muydu?

Devrim Ordusu Liderini Seçme Şansın Var, Oyun Kime?


  • Kullanılan toplam oy
    74
Sakazuki'nin korsanlara karşı olan agresifliği kutsallara karşı olacak ve yanına adam çekmeyecek öyle mi? Sırf kutsal ejder diye Doflamingo'yu daha çocukken linç eden bir halk varken üstelik. Her türlü takipçi toplardı kendine, isyan etmeye hazır bir sürü insan var zaten.
Toplayacağı kimseler teröriste benzerdi bunun her yeri yakıp yıkardı. Ateşe ateşle büyük ses getirip kaos yaratırdı ama.. Hükümete nefesi yetmezdi. Bir kere o kadar güçlü bir organizasyon kurma şansı yok.
 
Sakazuki lider özellikleri olan, karizmatik bir adam. Kitleleri etrafında toplayamaması için bir sebep yok. Kökleşmiş bir organizasyonun en tepesine çıkmak kolay bir şeymiş gibi konuşuyorsun, bu özellikleri olmayan adam o rütbeye çıkamaz zaten.
Güçlü olduğu için Amiral idi. Amiral arkadaşını yenebildiği için Filo Amirali oldu... Yoksa Sengoku'nun önerisi Kuzan'dı.
 
Sakazuki adam toplar. Ama zalim, öldürme yanlısı kendine benzeyen adamları toplar. Dragon daha yumuşak biri öylelerini topluyor. Sakazuki bu topladığı adamlarla daha kan akıtır. Bir de Dünya hükümeti bu kadar yayın organlarına hükmederken Sakazuki destek bulamaz halktan. Sonuç başarısızlık olur.
Yanına topladığı kişiler ne kadar iyi kötü olur onu bilemem ama liderlik yapabilecek birisi, adam toplayabileceği bariz bana göre. Sakazuki'de dümdüz kötü bir adam değil ama sert bir tarzı var. Devrim dediğinde kanlı olur zaten, bunun için uygun bir adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık