Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] S1B1. Maceranın Şafağı

Bölümü Beğendiniz mi?

  • Beğendim

    Kullanılan: 32 54.2%
  • İdare eder

    Kullanılan: 21 35.6%
  • Olmamış

    Kullanılan: 6 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    59
Olmuş. Ama mangayı bilmeyenler için izlemesi nasıl bir sormak lazım.
Şimdi bu diziyi yaparlarken zaten halihazırda OP fanları için mi yaptılar yoksa seriyi hiç bilmeyen insanlar için bir tanıtım - ayrı bir seri mi yaptılar?Yoksa ikisi de mi?Bana öyle geliyor ki izleyenlerin pek çoğu seriyi zaten biliyordur.Belki dizi sükse yaparsa anime - manga ile hiç alakası olmayan insanlar da izlemeye başlayabilir.Hatta bir kaç twit gördüm animeyi izlemeye üşeniyorum dizi izlenir mi falan diye.
 
İlk bölümü yeni izledim. Aslında güzelce yansıtmışlar. Oda sağolsun iki sayfaya da yazılacak şeyleri 10 sayıya sığdırdığı için diziyi genel olarak güzel yapmışlar. Ben bazı yerlerde Luffy e güldüm bile ama en güzel sahneler Zoriye çekilmiş.
 
Bölüm hakkında görüşüm ;

Zoro olmamış . Zoro böyle bir tip değil , vermiyor o duyguyu oynayan kişi Zoro için fazla temiz yüzlü ve ergen duruyor .animede amele kası olan keskin surat ifadeli ve kavruk bir Zoro var çünkü . Oyuncu seçimi kesinlikle yanlış . Böyle bir karaktere ciddi kafa yorulup doğru tasvirli adam seçilmesi lazımdı .

Shanks için seçim eh işte . Ne iyi ne kötü . Zaten serinin başında Shanks çelimsiz bir tipti . Bu yüzden seçim çokta kötü olmamış . Ancak göz yarası makyajı kötü . Çok sırıtıyor .
Koby ve Garp çok iyi seçimler .

Garpın olayın bu kadar merkezinde olması hoşuma gitti . Orijinal hikayeden Farklı olarak bu düşünceleri güzel . Zaten bire bir kopya olsa merak uyandırmaz .

Genel olarak ise çok sıkıcı yerleri var sarmak ilerletmek istedim ara ara .

yani puanım 6/10
 
Bari ilk açılışta idam sahnesinde Doflamingo nun gençliğini falan da koysalardı tüylü tüylü bir karakter ilgi çeker merak uyandırırdı.
 
Çıplak Helmeppo ve Zoro karşılaşması acaba bir Netflix şakası mıydı? İlk gördüğümde "Lan yoksa!?" diye içimden geçirmedim değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık