Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Varlık Çağırma Sanatı Ürkütür Gerer Korkutur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoya çekiyorlar.Dersen ki montaj yapıyorlar,hiç montaj yapılmasının imkanı olmayan videolar'da var.En iyisi gece büyülü iddia edilen bir yere gidip çağırma büyüsü yapmak yada oraları gezmek.Ama ben yapmam genelde ıssız yerler oluyor.:)
Ben böyle bir videoya çok rastlamadim. Hani olsa belkide viral olurdu. O yüzden fake diyor birçok kişi aynı ufo videoları gibi.
Evet öyle yerlerde gezince cidden anlaşılabilir bu.
 
Evet, olabilir. Ben detayını da şimdiki zamanda merak edip sormadım. Sadece eniştem bir süre böyle bir problem yaşamış.

Sen böyle deyince psikolojik rahatsızlığa sahip olup yaşayanlar aklıma geldi. Bunlar bir psikojik forum sitesinde anlatıyordu. Şizofreni belirtileri o kadar belli ediyorlardı ki milletin doğal olarak tek cevabı acilen hastaneye görünmek, demekti.
İlla rahatsız olmasına gerek yok.
Kısa psikotik atak geçirmiş olabilir.
Bipolarin mani döneminde olmuş olabilir.
Şizofreni olabilir.
Bunun dışında rahatsız değilse bile dediğim gibi uykusuz olabilir.
Uyuşturucu madde almış olabilir.
Çok uyarana maruz kalmış olabilir.
Uyaran eksikliğine maruz kalmış olabilir.
Normal bir insanı hücre hapsine atsan 1 aya halüsinasyon görmeye başlıyor
 
Şu anlattığın şeyleri gel birlikte taksim meydanında herkesin önünde gören gözler önünde deneyelim.Ama yok illa kuş uçmaz kervan geçmez ıssız yerlerde yapmalıyız ki bilinç altımız ve pamuk ipliğinden hassas psikolojimiz deforme olup bize böyle hissettirsin.

Sen niye bu kadar yükseldin bu konuya?
 
En bilindikleri şizofreni olmak üzere insanların aslında olmayan şeyleri görmesine sebep olan zilyon tane psikolojik rahatsızlık var.

Eski çağlarda ne bilsinler gariplerim psikayatriyi, böyle şeyler yaşayanlara ruhlar/periler/cinler vs deyip geçmişler. Hatta eski çağlarda druidler, şamanlar gibi tanrılarla iletişime geçebildiği iddia edilen rahiplerle ilgili söylenenler de bunlarla ilgilidir muhtemelen.

Eğer bu şeyler gerçek olsaydı kamera gibi unsurların olduğu bu çağda mutlaka kanıtlanırdı. Artık elinde telefonu olanlar, yani herkes bir şeyleri çekebilir de. Yani 90'lardaki "cinler var ama ABD İsrail İlluminati kahrolası hükümet gizliyor" bahanesi de sökmez.


Neyse böyle şeyler olduğunu iddia eden tanıdık/eş/dost/arkadaşınız falan varsa muhtemelen yalan söylemiyordur. Ama başka bir sorunu vardır onları cin min zannetmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık