Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ataları olduğunu sanmıyorum. Kadim denmesi için bir sebep kalmaz o zaman. Adamlar parça parça ölümsüzleştiriliyorlar. En eskisi de Im, ilk o ölümsüzleştirilmiş. 800 yıl evvel yaşananlardan sonra ölümsüzleştiriliyorlar yani. Hakikatlerden haberdar olan bir Im çıkacak gibi.
Ölümsüz olduklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
 
Kadim'in biri bu bilgiyi verdiğinde, Luffy uyanış açmamıştı. Uyanış açmadan, nasıl uyanıştan haberleri var? Sanki biri uyanış açılacağından haberdar ve bunu kadimlere iletiyor. Kadimlerden eski Im olduğu için, Im bilgi vermiştir diye düşünüyorum.
Zamansal olarakta bir sıkıntı var diğer saçmalıklar yetmediği gibi.
 
Korkudan meyvenin peşindeler hatta bu bir gelenek halini almış 800 senedir kovalıyorlar.Bunların da öyle çok ciddiye aldığını sanmıyorum bizden öncekiler deniyordu bizde aramaya devam edelim demiş olmaları mantıklı gelmiş geçmiş tüm kadimlerin.Fakat ağır saçma kısım 50 milyonluk korsanı Impel downa atıyorsun içeri kimse giremiyor yada cüret edemiyor diyelim bu meyveyi bir kasaya falan banka gibi koymuyorsun.Who nedir ya Impel downda kutuyu zincire bağlasan bundan iyidir.
Meyve bulunduğu zaman Who's-Who tarafından merkeze götürülürken de çalınmış olabilir. Belki direkt Who's-Who bulmuştur.
 
Yarın bir gün Luffy Kaido'yu gıdıkladığında, top gibi sektirdiğinde, kıçına şaplak attığında da bölüme iyi diyecekler olur mu acaba. Umarım bu dediklerim olmaz ve yanılırım ama galiba bu konuda yanılmayacağım.
OOOO kıça şaplak varsa ben basarım direk çok iyiye. Yonkouya şaplak atabilecek adam var mı heyt be!
 
Hükümet neden meyveyi koruma görevini Who's Who'ya verdi?

Bu neden bana göre hükümetin bilmediğimiz bir sebepten ötürü meyvenin varlığını denizcilerden hatta rütbeli CP Ajanlarından bile saklamak istemesi.

Çünkü ben gizlilik nedeniyle bu görevin denizcilere değil de CP-0'ya verilmesini mantıklı bir neden olarak görmüyorum.

Denizciler içinde de elbette hükümetin verdiği görevleri gizlilikle yapacak Who's Who'dan daha güçlü kişiler vardır.Amirallerden birine rica edilse bile amiraller bu gizlilikle Gomu Gomu'yu korurdu.

Yani amirallerin gizlilikle ilgili hiçbir sıkıntıları olacağını sanmıyorum.

Hadi diyelim gizlilikle ilgili tereddütleri var?Neden meyve acemi birine verildi?CP'nin Who'dan daha güçlü tonla adamı var.Onlara vermeyi akıl edemediler mi?

Tabiki de ettiler.Ancak meyveyi bir aceminin eline vererek hem kendi örgütlerinden hem de denizcilerden saklamak istediler.
 
Bölümü beğendim açıkçası. Yani gayet keyifliydi. Tek sıkıntı, Luffy fena güçlenmiş. Kaido'nun en ölümcül saldırısına adamın tepkisi "acıdı" diyor. Yani serinin zirve isimlerinden birinin saldırıları bile etki etmiyor. Bu power up'la karşısında çok duracak kimse yok. Hoş gerçi bu saatten sonra karşısına zirve isimlerden başka gelecek kimse de kalmadı.

Gorosei, Akainu, Teach, İmu.
 
Bu hafta vs. bitmeyecek gibi. Meyve için biraz daha uzatabilir. Gerçi farkettim de kaido'nun saldırilar da benzer artik. Gücü ve ismi farkli olsada ayni, sopayi salliyor sadece. Heralde sınırı bu ve yorulma etkisini de gösterdi oda. 2-3 bölüme bu is biter, belki o kadar da sürmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık