Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro & Sanji vs. Donquixote Doflamingo & Charlotte Katakuri

Hangi takım kazanır?

  • Zoro&Sanji parçalar

    Kullanılan: 59 38.1%
  • Katakuri&Doflamingo inletir.

    Kullanılan: 96 61.9%

  • Kullanılan toplam oy
    155
Daha geçen bölüm kan kusturdu ne ulaşamaması? Vücuduna bakınca yıprandığı net olarak belli oluyor zaten. Zoro ve Sanji beraber savaşsa bile Doff'u yenemezlerdi.
Bedenine ulaşamadı. Hep taşa toprağa çarptı zoro. 3 kılıçla hep blokladı enma da ihanet etti. Dofun king gibi bedeni yok. Zoro kesti mi tam keser.
 
Hayır bahsetmeye çalıstığım şey OP'deki bütün figthlar rakibin üstünlüğü ile başlar Sanji ve Zoro Luffy'nin yerinde olsalardı alırlardı Doflamingo'yu. Ki o zamanki Zoro'nun Wano Zorodan tek eksiği Ryou haki yine Ashura, kral haki falan kullanabilirdi Doflamingo'ya karşı Sanji'de arc başındaki kadar ezilmezdi.
Power up alır mantığıyla yorumlarsak hasır şapkalardan kimse kaybetmez. Elde olana bakarsak dediğim çıkıyor. Doff daha güçlüydü.
 
Bu bakış doğru değil Zoro kendisine yakın yada denk karakterleri döver, Sanji de döver ki dövecekler de o yüzden şuan rakiplerini yenebileceklerine inanıyorsan bu ankette de kazanabileceklerini düşünmen lazım.

Basit mantık.

Queen, King = Dof, Kata

Kim kazanacak Sanji ve Zoro mu ? O zaman ne bu gürültü xD
Anlık güçlerine göre yorum yapmıyor muyuz ? Potansiyle bakacaksak, Zoro, Luffy, Sanji kendisine yakın her karakteri alır. Hatta güç olarak ters rakipleri bile Oda'nın ittirmesiyle alt eder.

Ben basit mantıktan çıkayım mı ? Zoro'cular yüklenmesin diye yazmadım. Zoro hızlı bir karakter değil Sanji gibi ayağını yerden kesecek bir tekniği de yok. Karşıda iki tane uyanışlı adam var direkt zemini manipüle ediyorlar. Katakuri dediğin adam Snakeman forumunun hızına ayak uydurmuş hatta ona bile üstün gelmiştir. Dofta oldukça çevik bir adam Law'ın her saldırısını blokluyordu. Zaten ipleriyle de uçuyor herif. Zoro'yu bu adamlar aşırı pasifize eder Zoro tuttursa karşıdaki iki adamın da aklını alır ama karşıdaki iki kişide tutturma ihtimalini aşırı zayıflatıyor ki Katakuri de geleceği görme faktörü de var. Zoro yavaş derken normal hızı kötü diyorum anlık patlama hızını değil. (Anlık patlama hızından kasıt, olduğu yerden sıçrayıp karakterin çıkardığı saldırılardır.)

Zoro bu savaşta bana göre Sanji'den de etkisiz olur ama eli kaysa Dofu tekler.
 
Yoo… Bana Saka’nın, Kata’yı geçecek hızını ve gözlemini gösterin var mı öyle bir şeyi…? :d
Evet Wb gemisini ilk gözlemiyle farkeden isim Sakazuki oluyor. Adam magma yağdırıyor gökten kıyasladığın kişiye bak komedi. Zoro, Law, tarafından ışınlanıp; IŞINLANIP, Ejderha missledi.
 
Saka her tarafı uyanışıyla mini cehenneme çevirebilir.Canavar gibi alan kontrolü var.Marco+Vista'nın saldırısını bile fark edip savunma yapacak kadar da iyi k.haki sahibi üstelik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık