Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Adamın işlenmemiş olduğunu zaten söylemiştim. İşlendiği her panelde adamın dünyanın en güçlü kılıç ustası olduğu vurgulanmış. Öyle bir yazmışsın ki Mihawk şu anki hali vs Shanks miço. Marineford'da kimlerin kimleri durdurduğu ile seviye ölçeceksen komutanların savaş başı durumları ve savaş sonu durumlarını da karşılaştırman gerekir. Savaş başı Amiral durduruyordu, hatta püskürtüyordu Marco. Panele baksan Marco>Kizaru. Savaş sonu Marco Ace'in kardeşini de koruyamazsak bu utancımız olur gibi bir sözden sonra Akainu'yu Luffy'nin kaçması gerektiği kadar bile tutamıyor. Bu adam bu arc 1. Ve 2. Komutanları oyaladı bu arada. Croco ciddi savaşmayan(buna da karşı çıkılıyor ya) Mihawk'ı birazcık tuttu diye oo.
Bak Shanks ile düello atmış ve bu konu üzerinden adamı övmek için pek mantıklı değil. Tamam en iyi kılıç ustası olmuş ama şuan gelinen noktada King'in sözleri de ortada.
Kaç tane kılıç ustası gördük yüksek seviyeli? ''King boyu kadar kılıç taşıyor kılıç ustasıdır'' deniyordu. Kendisi ''Neden standart şeylerin dışına çıkılmıyor anlamadım'' tarzında konuşarak yumruk-tekme atıyor adam. Zoro da ''Kılıç ustası olduğunu söylememiştin zaten'' diyor...

Bununla beraber Shanks'a o zamanlar meyvesiz ve şuan ki seviyesinden çok uzakta olan Teach'den yara alıyorken Mihawk ile düello atıyorlar. Hem de yaşları belli değil bu konuda, öyle ki WB bu olaydan bahsetikten sonra Shanks'a ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diyor. Sana Mihawk yerinde saymış demiyorum ama Shanks kadar yükselmiş olma ihtimali de yok bu konuda. Mihawk Wano denilen kılıç ustası memleketine bile merak edip gelmemiş mesela kaç yıldır şato da oturup takılıyor öyle.

Oyalamak farkı vazgeçirmek farklı bunu anlamak gerek ilk önce. Dediğin gibi Marco tutuyordu, yakalayınca vuruyordu Amirallere ama işler kızışınca zorlandı.
Diğer noktada ''Kendimi tutmayacağım'' diyen Mihawk vardı. Okamalar, Daz Bones geldiğinde çekinmeden saldırırken Croc gelince tamamen vazgeçti. Güç çıkarımı yaparsın yapmazsın ama atlamamak lazım bunları.
 
Muhtemelen en seksi One Piece karakteri, hem güçlü, hem karizmatik hem de dindar birisi. Tam anlamıyla bir esin kaynağı...Sevmemek elde değil.
 
Shanks'ı Mihawk'tan daha fazla severim. Ama Mihawk'ın Shanks'tan güçlü olma ihtimali Shanks'ın Mihawk'tan güçlü olma ihtimalinden daha. O yüzden Luffy'ciler ve Shanks'çılar.. Üzgünüm arkadaşlar bu ihtimale ısınmanız gerek.
Shanks'ı Big Mom veyahut Kaido gibi ezdirmez bence, bu ikili Kaido ve Big Mom'dan güçlü olabilir ama seride niyeyse bu ikisi daha önde resmediliyor. Oda güya en güçlü karakterleri balon gibi patlattı. Ama Shanks mı daha güçlüdür Mihawk mı daha belli olmaz.
 
Shanks'ı Big Mom veyahut Kaido gibi ezdirmez bence, bu ikili Kaido ve Big Mom'dan güçlü olabilir ama seride niyeyse bu ikisi daha önde resmediliyor. Oda güya en güçlü karakterleri balon gibi patlattı. Ama Shanks mı daha güçlüdür Mihawk mı daha belli olmaz.
Önde resmedilmesinden ziyade Shansk ve Mihawk'ın zamanı gelmedi diyelim.
Shanks-Mihawk ikilisi içinden Mihawk 1 adım önde duruyor şu an.

Dünyanın en iyi kılıç ''ustası'' sadece. En iyi kılıç kullanma becerilerine sahip olabilir ama güç olarak pek fazlası yoktur. Zoro bunu Wano sonrası pek zorlanmadan yener. Güzel bir kılıç düellosu olur ama Zoro'yu zorlayamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık