Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Dayanıklılık Testi

Zoro Hangilerinden Sağ kurtulur?


  • Kullanılan toplam oy
    123
Ne haki basılmış ne başka bir şey. Salt fiziksel abanma gibi duruyor. Teknik zaten Zoro'yu bir kaç saniye daha dursa öldürecekti.

1 kaç saniye ona maruz kalmıyor. Kılıcı kalkan görevi görmüş sadece kılıca yapılan basınç dolayısıyla ağırlık Zoro'ya çok fazla geldiği için kemikleri kırılıyor.

Sonra da zaten yıldırım surtmesi var.


Luffy Thunder baguayi doğrudan kafaya yiyor. Yediği sıra topuzun izleri surat ile boğazında çıkmış.

Oden bile düz darbeye bayıldı kafaya yediği için.

Fujitora'nin yaptığı gravity atağının Zoro'nun yediği o saldırıdan aşağı kalır yanı yok.


2 yonkounun saf fiziksel gücü haki olmadığınıda belirten gördüğümüz bir durum yok şok için temasa gerek yok zaten iki hayvanatin kombin saldırısı bu boru değil kıytırık apoonun zurnasi gibi değil yani
 
Ağa git bı yine izle seriyi senin algılar gitmiş. Luffy dövüşten sonra uyuduktan sonra kolay kalkan bir karakter değil sadece et olunca kalkıyor. Adamın işi bitiyor ve uyuyor bu kadar basit yok bayıldı yok şöyle oldu gibi hurafeler nerden çıktı?
Ete kalkıyor ama adanın yıkılmasına kalkmıyor :oleyo2: artık ne uydurucağını şaşırdı luffyciler. Birde bayılmadığını idda etmen trajikomik.




Adamın üstüne attıkları şoktan çıkan dalgalar adadan büyük ama hala bayılmamış uyuyor :d.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dayanıklılık mı?

Şurada su damlacığı kadar olan şeye az daha canını verecek adam okyanus büyüklüğündekine dayandı, demek ki güçlü vuruşlar bayıltmıyor Zoro'yu küçükler bayıltıyor :D


Aynen aynenn
 
-Sorarlar forumdaki belli bir gruba;
iki yonkounun yaptığı saldırı hiç haki,fiziksel güç vb. Şeyler içermeyen alan etkili ve uzak menzilli saldırısı nasıl olurda bir yonkounun silahına kralın hakisi basıp direkt bir karaktere vurmasından daha güçlü olabilir?
Forumdaki belli bir grubun Cevabı- Ee Zoro tankladı :fool:
Çok basit bir elin nesi var iki elin sesi var demişler bilirmisin? Birincisi. İkincisi kaidonun hangi Saldırıya ne kadar abandığını nerden biliyorsun?
 
Luffyi sadece meyvesini aşan saldırılar aslında gerçek acıyı hissettiriyor ve buna göre dirençli oluyorsun onun içinde saf fiziksel hakiler lazım. Bu şekilde tecrübe kazanırsın veya dirayet gösterirsin şimdi zoro ile tek farkı zoronun hasarları absorbe edecek bir meyvesi yok o yüzden bu hasarları aslında zoro daha iyi biliyor. Luffy daha çocuk gibi ama zoro nedense bana hep luffye bakan bir abi gibi gelmiştir neyse zoro luffynin acısını alıp luffy uyurken hala ayakta kalıyorsa ki meyvesiz zoro gerçekten tayfadaki meyvesiz olarak en dayanıklı insandır. Luffye meyve verme ondan da dayanıklıdır.
 
Ete kalkıyor ama adanın yıkılmasına kalkmıyor :oleyo2: artık ne uydurucağını şaşırdı luffyciler. Birde bayılmadığını idda etmen trajikomik.




Adamın üstüne attıkları şoktan çıkan dalgalar adadan büyük ama hala bayılmamış uyuyor :d.
Cidden komik. Adam bayılıyor neye ? Kendi gear3 attıktan sonra savaş bittikten sonra neye nasıl bayılıyor hadi bayıldı neden tayfadakiler mal mı doktor yokmu neden bakmıyor? Bak aynı acıyı alan Zoro kaç hafta sargı bezi içinde kaldı. Luffy ciddi anlamda uyandığı tek zaman et olduğu zaman bunu defalarca gördük ispatlama gereği bile duymuyorum artık nasıl istiyorsan ona inan ne diim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık