Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastik meyvesi madem bu kadar önemli, Shanks Grosei ile nasıl bu kadar sıkı ilişkiler kurabildi? WG'nin en büyük düşmanlarından biri olması gerekirdi. Sen çalan adamla can ciğer ol, çaldıran zavallı kediye yapmadığın işkence kalmasın. Ortada bir tezat var.

Şöyle bir şey de var. Shanks, Grosei ile görüştükten sonra ihtiyarlar Im ile görüşüp operasyona başlama kararı alıyor, ilginç değil mi?

Shanks farklı bir adam. Bir şekilde Dünya Hükumeti'ni bile etkisi altına almış olabilir ya da çok daha farklı bir ilişkisi vardır.
Benim dusunceme gore önemsiz seytan meyvesi yok bu yuzden hükümette hepsini toplamaya calisiyor cunku her meyve kullanicisi potansiyel tehlikeye dönüsüyor. Yinede 1 tane cp9 ajani kizil sac korsanlarini durduramadi diye asiri tepki verilmis bunun daha alti dolar.
 
onların kendi hür iradeleri değil ki zorla alıkonulma olayı. Çıkıp dese ki artık ben yokum canım sıkıldı,aile kuracağım falan gel lan zorla mı diyecek?
Tüm tayfa uyelerinin bir hayali var luffyde bunu biliyor en aklimda kalani sanjininki. Sanji bir anda all bluedan vazgectiginde gercegi itiraf edene kadar dayak yedi. luffy caresizligi sezdiginde kisiyi kendiyle yuzlestirip tekrar hayaline sarilmasini sagliyor. Bu yuzden caresizlik disinda herseye itiraz eder aglar zirlar ama sonunda saygi duyar diye dusunuyorum birde bana kalirsa sıķıldım diyeni fena döver.
 
Aldığım son duyumlara göre Luffy bu arcta Chopper'ı bırakıp Marco'yu doktor olarak tayfaya alıyormuş:artiz:
Nasıl ki Pokemon'da Ash salağı daha güçlülerini yakalamak yerine ikide bir pokemon bırakıp başkasını alıyordu
Hah işte Luffy'de böyle yapacakmış
Ne de olsa Gyarados olarak Kaido model giriş yaptık al sana Poke Piece:artiz:
 
-Zeus, Big Mom'ın kendi ruhundan yarattığı bir karakter ve bu arc Big Mom ölürse, Zeus yok olur. Big Mom seri boyunca bizimkileri takip ederse ve Nami'yle karşılaşırsa, Big Mom'ın Zeus'a vereceği emirlere istemese de uymak zorunda Zeus, kendi ruhu sonuçta. Ya Big Mom yakalanacak ya da hikayede görülme sıklığı giderek azalacak. Yani umarım öyle olur. Nami-Big Mom'ın ruhundan hayat bulan karakterler-Big Mom üçgeni arasında dönen muhabbetler sıkmaya başladı.
-Efsanelerdeki kurtarıcı figürleri genel olarak ezilen halkların birbirlerine umut aşılamak için uydurduğu hikayelerdir. Birinin gelip bu aşağılık düzeni yıkacağını ve kendilerini refaha erdireceğini düşünmek insanları rahatlatır. Efsanelerdeki bu karakterlere tanrısal özellikler ve kutsallık yüklenir vs. Umarım Nika olayı da bu tarz bir şeye bağlanır. Kahramanlardan ve kurtarıcılardan hoşlanmıyorum.
-Hazır 2 bölümdür Shanks hakkında konuşuluyorken, Kaido'nun tayfasında Shanks'ın ajanı çıksa hoşuma giderdi ama Kaido'nun tayfasındaki herkes düşmanla savaşıyor şu an. İmkan dahilinde değil pek.
-Onigashima Baskınında sayısal olarak hala denklik yok. 30'a 5 başladı, 16'ya 9 oldu. Bunu, henüz savaşın yarısına gelmedik olarak yorumluyorum. Tobi Roppo üyeleri yenildiğinde sayısal denklik yakalanacaktır diye düşünmekteyim.
-CP-0 üyesinin kimin kazandığı önemli değil, Who's Who ölsün yeter demesi de ilginç. Yonkou'nun yenilme ihtimalinden daha önemli görüyorlar Who's Who'nun ölmesini. Ya Who's Who'nun ağzından, sandığımızdan çok daha önemli bilgiler verdi bize Oda ve bu bilgileri bir yerlere bağlayacak ya da henüz söylemediği çok önemli bilgilere sahip Who's Who.
-Who's Who ayağa kalksa da bir şeyler söyler ve yıkılır gibime geliyor. Bitti bence bu iş. 3. perde de muhtemelen Luffy tekrardan Kaido'nun karşısına dikildiğinde bitecek. Bu arada da tüm Tobi Roppo üyeleri yenilmiş olacak.
-Öfkeli bir Jimbei değil yaralı Jack'e, Queen'e bile yürüyebilecek güçte :) ya da Kaido'nun tayfası biraz zayıf kaldı Big Mom'ın tayfasına göre.
 
Oda elinde tarafları eşitlemek için bir yerlerini yırtıyor resmen.Artık yeter gibi.Bu arada Who severler de baya yaşadı.İlk çıktığı anda baya kişi sevmişti.
 
Jinbeinin çok güçlü olduğunu hep söylerdim. Marineford savaşındaki doflamingo ile dresrosa dof arasında inanılmaz bir güç farkı var. Marineford jinbeiye bak bir de wanodakine bakın. Adamda tam beden koka falan var. Bu durumda mihawk kim bilir nasıl çıkacak varın siz düşünün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık