Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Yaşadığınız Paranormal Olaylar

Bu Konuda Düşünceleriniz Neler?

  • Paranormal olaylar gerçek olabilir.

    Kullanılan: 27 17.2%
  • Paranormal olaylar gerçektir.

    Kullanılan: 23 14.6%
  • Hayır hiçbiri gerçek değil.

    Kullanılan: 30 19.1%
  • Her şeyin bir açıklaması vardır.

    Kullanılan: 38 24.2%
  • Bir şeyler olduğu kesin ama ne olduğunu bilmiyorum.

    Kullanılan: 11 7.0%
  • Net bir fikrim yok.

    Kullanılan: 12 7.6%
  • İlgilenmiyorum.

    Kullanılan: 16 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Esrarengiz sayılmaz pek ama;

Bir akşam yatağımdan kalktım, yanımda annem vardı(o zamanlar küçüğüm), daha sonra mutfağa geçtim, buz dolabına falan bakıyorum, mutfağın önünden annem geçti falan. Sonra bana baktı, yoluna devam etti. Ben de umursamadım ve su falan içtim. Daha sonra yatağa, annemin yanına geri döndüm, yatıcam derken odanın kapısında annem belirdi ve yataktakinin gerçek annem olmadığını söyledi, tabii ben ürperdim. Daha sonra yanımdaki kalktı ve kapıdakinin gerçek olmadığını söyledi derken ben hepten ürperdim. Akabinde rüyamdan uyanıyorum ve yanımda annemi buluyorum. Kabus gördüm diye uyandığım için rahatlıyor ve tekrar yatıyorum :D
 
Halam anneme annemde bana anlatırdı ; Halamgilin evde birisimi ölmüş ne bazen geceleri koridorda tencere kendi kendine hareket ediyormuş tabi ben fazla inanmadım.

O evde bi kere yatıya kaldım inanılmaz uykum olmasına rağmen uyuyamadım korkudan değil ama bilmediğim bir şekilde uyuyamadım
 
Var mı yeni bir şeyler?
Uyuduğum Odada büyük çift kapılı bir dolap var. Bir kapısı ayna sadece.
Gece genelde geç saatlerde uyurum. Telefondan oyun oynuyorum . Hava sakindi. Etrafta ağaç olunca bazen ağaçların gölgesi evin perdesine düşüyor ama kesinlikle evin içinde gözükmez.

Ancak bir gün telefonla oynarken o aynanın önünden hızlıca bişey geçti. Ya aynada geçtiğini gördüm ya da evde aynanın önünden geçti. Telefonla oynadığım için tam göremedim ama hızlıca birşeyin silüetini gördüğüm kesin.
Acaba battaniyeyi kıpırdattım o mu bana öyle gözüktü diye düşündüm ama yok baya mesafeli gördüm , ne gölge , ne battaniye , ne de ışık yansımasıydı.

Cin veya başka birşey olma ihtimali yüksek.
Bu tip bazı olaylara denk geldim
 
Önce ben başlayayım.

Üniversite zamanında yurtta kalırken bir ara namaza başlamaya karar vermiştim. Youtube'dan dini videoları hocaları falan dinliyordum, namazla ilgili yazılar okuyordum.
Bir tanesinde bir hoca şöyle bir şey söylemişti:

"İnsanları sabah namazına kaldırmakla görevli melekler vardır. Yatmadan önce 3 defa Kevser Suresini okuyup bu meleklere dua ederseniz, onlar sizi namaza uyandırırlar. Eğer kalkmazsanız sizi yataktan aşağı iterler."

Bir başka yerde de "Eğer kırk gün boyunca sabah namazına kalkarsanız bir daha hiç namazı bırakmazsınız." diye okumuştum.

Ben bu ikisini birleştirdim. Yatmadan önce 3 defa sureyi okuduktan sonra o görevli meleklere "beni kırk gün boyunca namaza kaldırın" diye dua edip yattım.

Gecenin köründe bir anda gözlerim açıldı uyandım. Hemen aklıma o ettiğim dua falan geldi onları düşünürken tekrar uyuyakalmışım. Tam dalmışken bir anda sanki birileri benim yatağıma doğru koşuyormuş gibi odada patır kütür ayak sesleri gelince irkilerek uyandım birden. Ondan sonra daha uyumadım.

Bu olayın ardından bir iki gün boyunca hep uyurken rüyalarımda böyle tam görülmeyen dumansı varlıklar gelip, vücudumu sarıp sıkarak uyandırıyorlardı. İşin garibi namaz vakti falan da olmuyordu, gece 1-2 civarlarında oluyordu hep.

Neyse önceden beri tanıdığım sevdiğim bir hoca vardı onu arayıp durumu anlattım. O da bana "Sen meleklere değil Allaha dua et. Boş ver melekleri." dedi ve bir kaç gün boyunca bir kaç tane zırh mahiyetinde sureyi okumamı söyledi. Geçmezse tekrar ara dedi. Okumaya başladığım ilk geceden itibaren bir daha hiç böyle bir şey yaşamadım.

Benim yaşadığım ve açıklayamadığım olay da böyle işte. O odada koşanlar kimdi neydi hiç bilmiyorum.


Sizin de böyle olaylarınız varsa anlatın lütfen.
Demek ki epey etki altında kalmışsın insan psikolojisi gereği de epey etki etmiş sana bu durum .s
 
Çocukken rüyamda siyah takım elbiseli, siyah gözlüklü, beyaz saçlı, beyaz tenli ve bastonlu bir adam görmüştüm. Dedemgilin gecekondusundan aşağı yola uzanan bir yokuş vardı, çardakta oturmuş o tarafa bakıyordum. Adam yolda ağır ağır gidiyordu, yokuşun başına gelince aniden durdu. Onu izlerken birden başını sola çevirip bana döndü, o sıra kilitlendim hareket edemedim. Bir iki saniye sonra uyandım. Bayağı tırsmıştım çünkü bana döndüğünde bayağı üzerime ağırlık çökmüştü.

Aradan üç beş sene geçti, o rüyayı unutmuştum bile. Öylesine bir gündü, mutfağa su almaya gittim. O sıra karşı evin camında bir gölge gözüme çarptı, gölge yavaş yavaş ilerledi sonra perdenin başında durdu. Aniden perdeyi biri açtı, yine o adamı gördüm. Takım elbise üzerinde aynı duruyordu, yine gözlüğü vardı. Bir iki saniye olduğum yerde kilitlendim ardından o biçim arkama bakmadan mutfaktan uzadım. Geri döndüğümde adam falan yoktu.

Hatırladığım paranormal diyebileceğim tek olay bunu yaşadım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık