Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Yaşadığınız Paranormal Olaylar

Bu Konuda Düşünceleriniz Neler?

  • Paranormal olaylar gerçek olabilir.

    Kullanılan: 27 17.2%
  • Paranormal olaylar gerçektir.

    Kullanılan: 23 14.6%
  • Hayır hiçbiri gerçek değil.

    Kullanılan: 30 19.1%
  • Her şeyin bir açıklaması vardır.

    Kullanılan: 38 24.2%
  • Bir şeyler olduğu kesin ama ne olduğunu bilmiyorum.

    Kullanılan: 11 7.0%
  • Net bir fikrim yok.

    Kullanılan: 12 7.6%
  • İlgilenmiyorum.

    Kullanılan: 16 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Niye ki ? Gayet öldürürler bence beni de xd Sürekli gidip ne olmuş diye bakıyorum.Odamda sakin sakin oturacağıma :hhh:
Bu peachler sana şekil şukul yaparken yalandan oyalanmamış belayı ensende hissettiğin an ortamdan uzaklaşmışsın dostum daha ne yapacaksın. Anangili beklemen zaten direkt kurtuluş yani.
 
Bu peachler sana şekil şukul yaparken yalandan oyalanmamış belayı ensende hissettiğin an ortamdan uzaklaşmışsın dostum daha ne yapacaksın. Anangili beklemen zaten direkt kurtuluş yani.
O doğru bak hsjsjsjs korku filmlerinde evde 1000 tane olay oluyor.Bunlar hala mutluluk saça saça dolanıyorlar evde xd
 
Salonda uzanıyordum, Geceydi 2 3 civarı herkes uyumuştu,gece gözlerim açıktı uyuyamamıştım evin içi karanlık hafif içime korku doldu, mutfak arası siyahlıktan gözükmüyordu, sonra birden 6 metre ötede birşey hafif yüksek sesle '' bom '' dedi.Aşırı derecede içime korku doldu,bizimkiler yaptı desem sesi hiçbirine benzemiyordu ,tek bir yürüme kalkma sesi dahi yoktu,gece vakti kalkıp şaka yapacak adam yok,biri yapsa en azından bir açıklama gereği duyardı,bir hareket falan ,2 kişi 50 biri 12 yaşında.
 
Mezarlıkta yatmıştım iddia için göremedik bol bol ıslık çalarım geceleri hiç kavuşamadık.
oysa kavuşanlar heyecanlı, kavuşanlar mutlu :ühü:
 
Okul öncesi dönemim, gece vakti misafir odasına koca halı seccadeyi serdim yatsı namazını kılıyorum ama öyle huşu içinde kılma yok ufacık bebeyim zaten. Rukuya eğildim, hızlıca semiallahülimenhamide deyip doğruldum tam secdeye gideceğim kapı gıcırdayarak açıldı. Ev de karanlık, herkes uyuyor. Bir yüz, eşikten 10 santimetre yukarıda var ya da yok. Yüz resmen 32 dişini göstererek ''Hihihi'' diye güldü. Ben nasıl secdeye kapandığımı hatırlamıyorum. Bir yandan defalarca sübhane rabbiyel ala diyorum her seferinde de araya Allah'ım sen bana yardım et diye dua ediyorum. Namazı da bozamıyorum tabi, dedem öyle öğretmiş çünkü. bi 5 dakika kadar secdede kapandım sonra babam gece kalkıp kapıyı açık görünce gelip beni kendime getirdi. Hiç unutamıyorum o geceyi..
Rükudayken arkana baktıysan şeytan gülmüş olabilir :hhh:
 
Son düzenleme:
Bir gece kursta cinlerden çok bahsettik biri dediki geceleyin aynaya dikkatlice bakılırsa arkadan geçenler görülebilir neyse saat 1, ayakta yalnız ben varım neyse gideyim yatayım dedim lavaboya gittim elimi yıkadığım esnada aynada kendimle gözgöze geldim ve yukarıda söylediğim lafı hatırladım biraz dikkatlice bakayım diyip odaklanınca çaak sesini duymamla elektrik kesildi ben olduğum yerde donakaldım birkaç saniye sonra kapıya bakabildim (gözlük olmadığı için bişey göremiyorum) gözümün önünde kapı gıcırtısının ardından çaat sesiyle kapının kapanmasını karaltıdan ancak görebildim bir süre hareketsiz kaldıktan sonra ayetel kürsi okuyup yatakhaneye koştum orda abi diye hitap ettiğim bir abim vardı sen miydin dedim ne ben miydim falan diyerek biraz daha korkumu pekiştirdikten sonra o olduğunu itiraf etti meğer ışık boşa yanıyor diye kapatmaya gelmiş biraz gittikten sonra acaba birini mi gördüm diyerek korkmuş ve geri gelip kapıyı da kapatmış

Yerini tutmasada içini boşalttığım torpilleri ona atarak bir nebze de olsa intikamımı aldım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık