Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra olacak olanı yazıyorum. Kaido iki vurdun diye gaza gelme lan velet diyip Luffy'nin ağzını burnunu dağıtacak. Yonkou neymiş gösterecek. Luffy de güçlenecek tabi bu sırada teknikte ustalaşacak ama bir noktada yıkılacak. Kaido tam yerdeki Luffy'i ezecekken Yamato gelip Kaido'nun karşısına dikilecek ve baba kız savaşacaklar. Kaido ile birebir aynı dövüş tarzında Kaplan hibrit formundayken dövüşecekler böylece kaplan vs ejder göndermesi de yapılmış olacak. Kaido sana bildiğim her şeyi öğrettim ama daha çok zayıfsın diye Yamato'yu kolayca yenecek. Yamato da yerde ağlarken hırs yapacak çok zayıfım filan işte bildiğiniz klasik Oda draması. Sonra Luffy tekrar kalkacak ve teşekkürler Yamato diyip Kaido'ya sağlı sollu girişecek. Lucci vs Luffy tadında bekliyorum finali.
 
Son düzenleme:
Düne kadar zoro kaido'ya kalıcı bir hasar bırakacak dense
anca who's who'yu alır deniyodu.

üstelik arki kapattığını düşünmüyorum daha tayfanın savaşları bitmedi bu sürede dinlenip artık kim olur bilmem ama güçlü birini alacağna inanıyorum.
 
Panelleri görmeden net birşey denemez tabiki de yara bıraktın falan fişman diyor kaido. Bunu diyen adam ölmüyorum yaralanmıyorum diyen gezen adam demek ki iyi yara açtı saldırıda yoksa öyle demesi mantıksız.
O yaralardan yese boylar mıydı ya bilemiyorum üstat bak luffy'e adam wb-roger'a bağladı adamla dövüşmek için yani yara 1 değil 2 olmuş yetmiyor bu karaktere gibi
İşte Kaido Zoro'nun bıraktığı yara sonrası izi kalacak diyor. Bu demek değildir ki Oden'le aynı yarayı verdi Zoro. Kaido Oden ona vurduğunda yere kapaklandı iki seksen. Yaralara karşı da küçümseyerek bakacak biri olsa niye geceleri Oden'i kabuslarında görsün? Adamın eline kürdan batsa "Ne, Oden mi geldi?" diye korkup masanın altına saklancak. Sanmıyorum öyle umursamadığını.
 
O kadar çok Zoro'nun sınırı sınırı dendi ki şu an kendisi sinirim bu dese bile Zoro'nun göz açılır mı acaba diyorum. Mihawk bilmediği bir şey yapmıştır zor günlerde kullanır diye.:D

Ya kusura bakmayın ama sakladıkları üzerine bir sürü teori yazıldı. Neler neler yazıldı. Kral haki çantada keklik var deniliyordu. Kullanmayı biliyor felan.
Üstat kral haki kullanmasını bildiğini hiç düşünmedim de çıkması kötü birşey mi oldu bu meretin. Kral haki çıkardı, yara bıraktı eyvallah görevi bitti şimdi luffy indirecek kaido'yu bunu 20 senedir aynı düzlemde yapıyor mangaka zaten
 
@Alpamis Kid, kaido yere atıldıktan sonra kid fırsat bu fırsat deyip killer ile beraber saldırıyor ardından kaido, kidden önce davranıp hortum yolluyor yani birde kaidonun yerden kalkması var.
 
Üstat kral haki kullanmasını bildiğini hiç düşünmedim de çıkması kötü birşey mi oldu bu meretin. Kral haki çıkardı, yara bıraktı eyvallah görevi bitti şimdi luffy indirecek kaido'yu bunu 20 senedir aynı düzlemde yapıyor mangaka zaten
Biz de açar diyorduk o ayrı. Ama bilinçli kullanıyor deniyordu daha çok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık