Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Hiç anlamam bu işlerden buradan sorayım. Böyle, bu hacim ve yağ oranında bir vücut çok mu zor? Bir de natural olarak mümkün mü?
Natural olarak tabi ki mümkün. Yoel Romero, pro vücutçuların kullandığı gıda takviyesi ve ilaçların çeyreğini kullanmamıştır ki bu adamın olayı kas değil performans. Onun gibi olunabilirmi emin değilim ama kendi genetiğini iyi bir hale getirirsin düzenli antrenman ile. Bu yola insanlar ilk çıktığında çok büyük amaçlar ve hedeflerle çıkıyor. Üç beş ay, bir kaç yılda hayallerine yaklaşamadığını gördüğünde de spordan soğuyabiliyor. Benim sana önerim, şunun gibi olacağım diyerek çıkma yola, kendi genetiğimi en iyi hale getireceğim düşüncesi olsun zihninde ve önceliğin görüntüden ziyade antrenmanı sevmek olsun, sağlık olsun, ne bileyim başka şeyler olsun. Çünkü görüntü biraz geriden gelir.

Anladığım kadarıyla natural çalışmak istiyorsun, yeterli oranda beslenir, diyet dönemlerini ayalar ve sağlam da antrenman yaparsan çok güzel şeyler ortaya çıkar. Bi ucundan başla ilerledikçe ufkun açılır zaten. Sporu sevmeye çalış, disiplinli bir şekilde devam et, vücut istemesen de olur. ;)
 
Spora başladığım ilk zamanlarda şu videodaki doğal olduğunu iddia eden eczane depolarını izleyerek şöyle bir fiziğe ulaşabileceğimi sanardım.Şimdi bakıyorum da o zaman ki halim baya safmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık