Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1. Takım vs. 2. Takım

Hangi takım alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Zaraki Aizen içigo.Tüm fanservis karakterler aynı tarafta.Normalde 2.takımın eze eze dövmesi gerekiyor ama fanservis çok şey değiştiriyor.
 
Son düzenleme:
Şimdi seri dragonball gibi olmadığı için şu karakter şundan kesinlikle daha güçlüdür diyemeyeceğimiz çok karşılaştırma var.Örnek olarak Adult Hitsugaya - Byakuya.İkisi de epey güçlendi Hitsugaya zanpakto seviyesi olarak daha korkutucu olabilir ama Byakuya da her alanda uçuşa geçmiş.

Şunu tahmin edebiliriz ama.Kyoraku beni 100 sene sonra geçer demişti.O hali 100 yıl sonraki haliyse Hitsugaya > Kyoraku olabilirdi.Ama bunu da net bilmiyoruz.
 
Önceden 1.takım alır demişim hala aynı düşüncedeyim,
kafamdaki seviyeleri şu şekilde soldan sağa güç azalıyor.

Gerard’ı bankai zaraki direk ikiye böldü. Adamın yenilmeme sebebi sürekli geri gelmesi. Shikai zarakiden üstünken üstüne daha da evrimleşti ama aizen ichigo ligine çıkacak kadar değil.
En sonda juha o S’ye koyduğun 2 quincy’i de emdi. Üstüne ichigo’nun gücünü emdi. Aizen onunlq savaşıyordu mühüre rağmen.
 
Son düzenleme:
Gerard’ı zaraki direk ikiye böldü. Adamın yenilmeme sebebi sürekli geri gelmesi. Shikai zarakiden üstünken üstüne daha da evrimleşti ama aizen ichigo ligine çıkacak kadar değil.
En sonda juha o S’ye koyduğun 2 quincy’i de emdi. Üstüne ichigo’nun gücünü emdi. Aizen onunlq savaşıyordu mühüre rağmen.
Gerard ve Lille ölümsüz değil mi ? Aizen'de ölümsüz ama bir süre saf dışı bırakılabilir.Gerard yenilenmesi sonsuz gibi gözüktü bana ,Lille sadece kendi saldırısıyla yeniliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık