Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shiki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 123 76.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 38 23.6%

  • Kullanılan toplam oy
    161
Shiki'nin databooklarda Roger, WB ve Garp'a denk olduğunu söylemişti sanırım Oda. Bu dördünü ayırmıyordu. O bilgi doğru mu?
Evet. Shiki'yi Wb'ye zirve isimleri saydırırken onu da söyletecekmiş ama Oluyucunun kafası karışmasın diye eklememiş.
Flashbackler ile daha fazla görülebilecek, iyi tasarlanmış bir karakter. Roger ve tayfasına karşı yaptıkları mücadelede bana Shiki tarafının daha üstün olduğunu hissettirmişti ama sonunda Roger tarafı kazanmıştı dezavantajlı olmalarına rağmen.
Hava olayları sayesinde kurtuluyorlar gibi anladım ben mesela.
 
Görürüz ama filmde harcanmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Douglas Bullet'i nasıl gösterdi filmde? Hâlbuki ikisi arasında o kadar güç farkı yoktur.
Douglas Roger'in tayfasının bir parçası iken Shiki o dönemin en büyük 4 korsanından biri.Bu yüzden aralarında güç farkı vardır.Strong World filminde bilerek güçsüzleştirilmesi yüzünden Shiki Bullet'tan güçsüz görülüyor.
 
İsmi Kaido, Big Mom, WB ile değil de Ochoku, Gümüş Balta gibi adamlarla anıldı. Yazık oldu.
Ne alaka lan hepsi bir arada söylendi işte.




Ben boş bir film ile bir karakterin isminin lekeleneceğini veya güç açısından rezil olduğunu düşünmüyorum. Rocksta sayılan adamların hiçbirinden geri kalmaz. Bullet örnek gösterilmişte Rayleigh kadar güçlü deniyordu en son tokatı yedi
 
WB Kaido ve Big Mom o tayfadandi... Ha bir de Kaptan John, Shiki, Gümüş balta da tayfadaydi. Nasıl bir arada oluyor o. Resimlere bile ilistirmemiş

Sayfaya baktığın zaman Newgate, Linlin ve Kaido en ön planda çizilmiş zaten hikayesel olarak önemlerinden dolayı böyle olması gerekiyor. Arkalarında Kaptanları Rocks D. Xebec var. Tam ortada. Xebec'in hizasında Kaido'nun solunda da Shiki resmedilmiş. Diğerleri arkalara fırlatılmış sadece o panel bile Shiki'yi o adamlardan ayrı tuttuğunu gösteriyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık