Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Mihawk'ın Ödülü (Tahmin)

Mihawk'ın ödülü sizce hangi değerde olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bak bu gibi olaylarda hikayeyi tamamen göz ardı ediyorsunuz. Söz konusu Luffy'nin canı olduğunda imparatorlar maymuna dönüyor, Luffy ölmesin diye bir kaç kişi Mihawk'ı durdurmuş çok görüyorsunuz. Mf'de Vista, Croco gibi adamlar Mihawk'ı durdurmasaydı Luffy nasıl hayatta kalacaktı, kim durduracaktı bu adamı söyler misin?
Kim durduracak tabi ki kidd :hhh: aaa o savaşa gelememişti dimi o sırada herhalde kendi dengi olan sivilleri kesiyordur.Çok laf anlatmaya uğraşmamak lazım hele ki bi bardak suyla luffye yenilen crocodan korktu mihawk diyen biriyle hiç tartışmaya bile girmeye gerek yok.Ok agam sen haklısın deyip geçiceksin.
 
3 milyar ile 2.5 milyar arası diyorum. Eğer mürettebatı olsaydı. Shanks ile çok yakın ödülleri olurdu.... Bu arada bu adamı yüksek ödüller veriyoruz da, bu geçen Beyaz sakal korsanlarının komutanlarından birinde zorlanmamış mıydı ? Orası fiyaskoydu. Şimdi verdiğim değerde fiyasko çıkmasın....
 

Silinmiş Üye

Mesajların hepsini okumadığın için derdimi anlamamış olman normal. Ödül farkına takan ben değilim. Konu güç dışındaki diğer etmenlerin ödüle ne kadar etki edeceği. Yani konunun çıkış noktası Mihawk'ın ödülüne diğer etmenlerin en fazla ne oranda etki edebileceği.

Pedro'nun Kata'ya dalmasını da yanlış anlamışsın. Diğer mesajımı da okudun sanıyorum. Pedro ve Oven arasındaki sahne kılıç ve el tokuşturma sonucu kılıcın ısınmasından ibaret. Oven seni kavurucam diye ahkam kesiyor ama bir sonraki karede Pedro'yu Kata'ya dalarken görüyoruz diyorum. Yani vs lik bir durum yok eşleşmeleri bu kadar anlamında. Yoksa Pedro Kata'ya dalmaya çalışıyor dalamıyor. Pedro'nun elinin yanması olayına hiç girmek istemiyorum artık. Çünkü olayı ele alış tarzını idrak etmekte zorlanıyorum.

Robine verilen ödül dediğin şey 79 milyon. Ki o sebepte koskoca evrenin gizemini barındırıyor. Ada yağmalamakla, insan kesmekle, nadir ırk olmakla kıyaslanamayacak şeyler. Dünya hükümetine toplu katliam yaptırtacak bir bilgiden söz ediyoruz. Ve sadece 79 milyon. Yani benim savunduğum karakterlerin ödülüne diğer etmenler seviye atlatmaz savımın karşısında sunulacak bir şey değil. Robin'in başına çocukken ödül koydular ama o salt o bilginin karşılığıydı. Üstelik evrende kimsede olmayan ve direkt dünya hükümetini hedef aldığı bilgi. Yani aslında az bile. Şuan Robin'in ödülü aşağı yukarı kendi gücüne yakın olan kişilerle aynıdır. Dünya hükümetine büyük tehlike arz eden özelliğine rağmen +100 milyonu bile yoktur.

Şu mesajı kaç kere yazdım bilmiyorum ama yineleyeyim. Ödüller tamamen gücü yansıtmaz. Kişilik, eylemler ve konum gibi bir çok etkenler ödüle etki edebilir. Ancak bu etki yakın güçteki karakterler arasına UÇURUM KOYMAZ. Benim savunduğum şey bu.

Yani ısrarla söylediğiniz ödül artışına sebep olacak şeyler benim konu hakkındaki ilk mesajdan beri belirttiğim şey zaten. Sadece bunun bir sınırı olduğu. Diğer etmenlerin ödülü uçurduğuna dair hiç bir örneğin olmadığını söylüyorum.
Bende Pedro ve Oven arasındaki güç dengesini tek kareye göre belirlemiyorum.Pedro Tamgoya denk gibiydi hatta üstünlük kurdu kont halinden sonra Pedro’da kendini patlatmaya hazırdı.Peros Pedro’yu yok ediyor.Ama Ichiji’den yumruğu yiyior .Ichiji’de Oven’ın göğüsünü deliyor ve Oven ondan sonra balık adamlarla kapışıyor.Kimse tek olaydan yorumlayamaz Dof ‘da Jozu’yu tuttu Dof>Jozu olmaz.Oven’ın yaptıklarına ve Pedro’nun yaptıklarına,kapıştıklarına bakıyorum.Pedro sulong halinde olursa ne olur bilemem ama base hallerde Oven’ı güçlü buldum.Tabi ki bir savaş sonuçlanmadığı için kesin bir karara varmak her zaman zordur.Garp ve Marco durumu gibi tek yumruk sadece ,Roger le’denk kapıştığı için Garp’ı güçlü görüyorum ki çoğu kişi böyle görüyordur.Savaş sonuçlanmadığı için buna da bir şey demeyelim yani vs lik bir durum yok diyelim senin dediğin gibi.Ödüller arası fark uçurum koymaz diyorsun.Caesar 300 milyon Oven ve Daifuku’dan korkuyor.Usopp 200 milyon Sai 210 milyon Usopp la arasında uçurum olan sürüyle adam var.Morgan sayesinde Luffy’nin ödülü çok yüksek oldu yine olurdu ama bundan aşağıda olurdu. Senin benim mesajlarımı okuyup tek olaydan güç çıkarımı yaptığımı düşünmen normal bir dahakine gözünle oku.Element uydurma.İdrak edememen de normal o güzel gözlerini ekrandan kaçırma sana yardımcı olucaklar.Burda Oda’ya da kızıyorum çoğu dövüşü kurgu uğrana heba etti.Off paneller 2 saniyelik kapışmalar, teke tek olmayan yardımlı dövüşler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2-3 arası çıkacaktır.

Bu adamın en güçlü kılıç ustası olması ve görünen hiç bir yara izi olmamasını hayvani güçlülüğüne bağlarsa Oda 3'ün üzerine çıkma ihtimalide var.
 
Bu saatten sonra düşük çıkmasını bende beklemiyorum 2-3 bandında gelir gibi, ödüller çok yükseldi birde üstüne arc sonu ödüllerde eklenecek luffy 2 üstü zoro 1 üstü her türlü olur şahinin de 2-3 bandında çıkmasını beklemek bu durumda normal olur sanırım
 
En son denzcilerin gönderdiği donanmanın icinden gecemek üzerydi onu da katarsak 2 miliyarı bulmuş hatta gecmiştir.
 
Herkesin ödülünde ana faktör güçtür de yüzdesi önemli King tarafındakiyle Kata tarafının bir olmadığı bariz.Kata'nın ödülü net güç odaklı bir ödül.Ekstradan aldığı var mıdır o bile belli değil.Sabo 600 milyon ödül aldıysa bunun çok büyük oranı güçtür hem fikirizdir ama Queen'in ödülünün yani 1milyar 320 milyonun Sabo kadar güç odaklı olmaması normaldir ya da Kata kadar.Ki o 600 milyonluk Sabo da Kata da yener Queen'i.
Tabi ki ödül herkeste aynı yüzdeyle olmaz. O konuda sıkıntı yok hemfikiriz. Ama senin yazdıkların Kata'da ödül-güç oranı %95, King'de ödül-güç oranı %55 diyor resmen. Seride ödül konusunda en torpilli eleman Luffy olmasına rağmen onun bile ödül-güç oranı %65'in altına düşmez. Mümkün değil.

Bu arada Sabo'ya verilen ödül de başlı başına bir başarısızlık örneğidir. Aynı Weevil'da olduğu gibi.
 
Tabi ki ödül herkeste aynı yüzdeyle olmaz. O konuda sıkıntı yok hemfikiriz. Ama senin yazdıkların Kata'da ödül-güç oranı %95, King'de ödül-güç oranı %55 diyor resmen. Seride ödül konusunda en torpilli eleman Luffy olmasına rağmen onun bile ödül-güç oranı %65'in altına düşmez. Mümkün değil.

Bu arada Sabo'ya verilen ödül de başlı başına bir başarısızlık örneğidir. Aynı Weevil'da olduğu gibi.
King'in birden fazla beslendiği faktör var.Gidipte ödülünün yarısını bağlamadım o faktörlere.Ha %90 larda falan olmadığı da şimdiden bariz zaten.Kata da böyle bir durum zaten yok.Yıllardır aktif değil bir kere adam.Arc bitiminde daha net konuşulabilir durumlar.Savaşta görelim kuşu.Luffy torpilli değil yahu ne torpili.Luffy en fazla ödül konusunda hakkı yenen karakterlerden birisi.Sabo'nun ödülü normal gayet ödülü yüksek olan döver mantığına en büyük darbeyi vuran karakterlerden birisi.
 

Silinmiş Üye

King'in birden fazla beslendiği faktör var.Gidipte ödülünün yarısını bağlamadım o faktörlere.Ha %90 larda falan olmadığı da şimdiden bariz zaten.Arc bitiminde daha net konuşulabilir durumlar.Savaşta görelim kuşu.Luffy torpilli değil yahu ne torpili.Luffy en fazla ödül konusunda hakkı yenen karakterlerden birisi.Sabo'nun ödülü normal gayet ödülü yüksek olan döver mantığına en büyük darbeyi vuran karakterlerden birisi.
Morgan'ın Luffy'e yaptığı kıyağı unutuyorsun.Hakkı verilmeyen en önemlisi Chopper'dır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık