Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy adam dövemedikçe meyveye seviye mi atlacak hep böyle? Meyveyi alsan baya çöp... Usopp>Luffy.
Ne alakası var ? Meyvesinin özelliği zaten bu ! Luffy tekniklerine isim koyarken ucunu zaten açık bırakmış .Basitçe hızlanmak (güçlenmek) için vites değiştirmek kadar doğal bir şey yok .
 
Delikanlı olsaydı da salsaydı Oden'i, teke tek dövüşseydi. :/ Yalandan özür diliyor o kadın araya girdiği için. :oleyo: :hhh:
Kaido bir şansı olduğunu bilse bırakıp gel dövüşelim diyebilirdi.

Sen Roger ve WB gibisin dedikten sonra olay bitmişti zaten güçle kazanamayacağını bize söyledi adam, bir sürü insan getirdi beş yıl hazırlık yaptı yine bir iki vuruşta gidecekken yaşlı kadın sayesinde kazandı savaşını, Kaido'ya kızmaya gerek yok nasıl Kinemon güçsüz işlenip şimdiki hareketleriyle bizde bıkkınlık uyandırıyorsa Kaido da daha farklı tanıtıldı sonra böyle çıktı işte :oleyo2:
 
Oden'e karşı takıntısı Kaido'ya bir derinlik katıyor. Ne bekliyorsun ki? Böyle bir olay olmasın da Kaido Kınların hepsini teklesin, gram terlememiş ya da yaralanmamış olsun da enerji harcamış Luffy'yi karşısına tavuğa yem atar gibi atalım mı yani. Bu arc daha başlamadan önce bile Kaido'nun bir şekilde enerjisinin harcanması veya yaralanması sonucu alacağı handikaptan sonra Luffy ile karşı karşıya geleceği belliydi. En azından bunu karaktere bir derinlik, bir kişilik vererek kattı.
Dostum ne olduki Derinlik olsun. Ne oldu. 1 kere karşılaştılar 1 kere çizdi. One piece de kürdan batması kadar etkisi olur bunun. Adam gibi Kaido vs Oden çizsin, Kaido ölmekten beter hale gelmiş olsun derimki ha adamın mazisi var etkileniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık