Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düz Nintendo switch reis. Prizi amerikan prizi
Nintendo Switch'in ana cihazının dolması normalde de uzun sürüyor yani ortalama 3 saat.
Bu durumda çevirici kullanman işleri daha sıkıntılı duruma sokabilir ve süreyi uzatabilir.
Uzatma kablosu olsun çevirici olsun genellikle performans düşürücü şeyler.

300 lira verip orjinal şarj aleti almak da sıkıntı.
O yüzden yine ülkeyi kurallarına göre oynayıp aynı girişli şarj aleti alabilirsin.

Ha senin aldığın çeviriciden daha iyi doldurur mu bilmiyorum. Bu alet Tv'ye bağlanan doku da çalıştırmıyor haberin olsun.
 
Amazon'dan falan alınırsa ben sonradan faturaya ekleniyor diye biliyorum.
Ben Almanya'dan Türkiye'deki adresime amazon'dan Ps4 Pro sipariş ettirmiştim.
Tabi sene 2016-2017 falandı ve extra bir ücret ödememiştim.
Fakat Türkiye'den alırsan senin kim olduğunu gördükleri için vergi ödemek zorunda kalabilirsin.
Eğer Türkiye'de yaşayan bir turist sipariş ederse o vergi ödemek zorunda kalmıyor.
Yapabileceğin iki şey var.
1. Yurt dışında birisinden senin adresine sipariş vermesini isteyebilirsin ama bu taktiği çözdüler mi bilmiyorum yani ben 3 sene önce denediğimde olmuştu.
2. ihtimal de ya kendin ya da akraban alıp gelecek.
 
Kaynım istedi onun için bile almadım sizin için mi alıcam lan falan mı diyceksin.
O akrabanın ta kendisiyim:/
Benim bi tanıdığım kıbrısa gidebilir almaya. Öyle olursa 2 tane alacak. Belki ben ucuza alabilirim

garanti konusunda sıkıntı yaşanabiliyormuş anladığım kadarıyla. Ama gidip alırsan zaten ülkede 1 taneye vereceğin parayla 2 tane alıyorsun, yedeğin oluyor.
umarım 2 tane diye sıkıntı çıkartmazlar arkadaşa.
2 tane bavula koyup getirecekse %100 sıkıntı çıkar. Eğer bir tanesini kıbrısta bırakıp gelecekse sıkıntı çıkmaz.
Yurt dışından her aletten sadece bir tane getirtebiliyorsun ve kıbrıs da buna dahilse kesin sıkıntı çıkar aman dikkat edin.
 
Dostum ben emin olmadığım adama reis demem zaten. Ben bu adamla buluşup sohbet etmiş birisiyim ve çoğu oyunu berbat oynasa da saygılı ve terbiyeli birisi.
Videolarını izliyor muyum? Hayır izlemiyorum çok çok nadir.
Panda genellikle olanı söyleyen birisi. Pahalıysa pahalı der. Xbox'un ilk fiyatlandırmasına bile Game pass ile alın oynayın dedi.
Dostum aldığımız ürünün fiyatından fazlasını başka bir yere ödediğimiz sürece helallik den bahsedilemez zaten.
Gayrı meşru yollara başvuranlara bile kızamıyoruz çünkü herkes hayatı, ülkenin kurallarına göre yaşamaya çalışıyor.
Panda'nın zamanında 50 bin abonesi yokken Dont Starve videolarını izleyen biriydim. Son zamanlarda parayı görmesiyle kişiliği değişmiş arkadaşın. Sony çalışanı olmasının da etkisi var tabi. 5-10 sene önce kesinlikle böyle konuşmazdı. Zengin fakirin halinden anlamaz diye boşuna dememişler.
 
Pinti Sony çalışanı mı bilmiyorum pek izlemiyorum da Bannerlord serisini izlemiştim ama Last of us 2'ye çok fena gömçürdüydü Sony çalışanı olmasına rağmen böyle bir hareket yaptıysa tutarım ben elemanı :ehe:
 
Panda'nın zamanında 50 bin abonesi yokken Dont Starve videolarını izleyen biriydim. Son zamanlarda parayı görmesiyle kişiliği değişmiş arkadaşın. Sony çalışanı olmasının da etkisi var tabi. 5-10 sene önce kesinlikle böyle konuşmazdı. Zengin fakirin halinden anlamaz diye boşuna dememişler.
Bir insan 5-6 sene içerisinde değişir zaten bunda sıkıntı yok. Ben bu adam değişmedi veya adam gibi adam olduğunu da söylemiyorum.
Ben onunla buluştuğumda 200-300k abonesi falan vardı. O sıralar kim olduğunu bilmiyordum arkadaş tanıttı. İlgi gösterdi sarıldı falan sohbet ettik.
Oynayış videolarını izledim sonra ve bu adam baya kötü oynuyormuş dedim ama konuşma şekli sıcak ve itici değildi yani genç kitleye hitap eder bi yapısı vardı.
Seneler sonra geçen bi Bannerlord oynayışına bakayım dedim yine sıcak tavırları ve yine acayip kötü oynuyordu. Sanırım geçen sene evlendi ve gözleri daha bi kızarmış ve yüzü çökmüş yani bu adam değişmiştir illaki ama 180 derece döndüğünü sanmıyorum.

Sony meselesine gelirsek. Sony her oyun şirketi gibi her oyun çıkardığında yayıncılar seçip oyunu denemeleri için bedava dağıtıyor. Yani bu dünyanın her yeri için geçerli.
Mesela Almanya'nın en ünlü yayıncısına Sony hiçbir şey vermiyor çünkü standartlarına uymuyor. Bunu sadece Sony değil her oyun şirketi yapıyor.
Her şirketin kendine göre kriterleri var. Bu sene o yayıncıya verir diğer sene vermez. Bu taşeron işçiliği değil yani. Biz toplum olarak bir yayıncıya bir oyun verildiği zaman o adamı direkt olarak o şirketin kölesi veya yalayıcısı ilan ediyoruz bu çok yanlış bence.
 
Panda bir tık daha iyi ama son zamanlarda epey işime bakarım modunda gibi. Hem kendisi hem karısı yayın açıyor. Aylık eve 50k-100k arası para giriyordur.
Aldığı para benim umrumda olmaz açıkçası. Seyicirsine yapmadığını bırakmayan yayıncılar kazanınca üzülüyorum ama. Davranışlarında bir değişiklik var mı, yada kötü mü konusunda söyledim ben onu. Şuana kadar benim gördüğüm en agresif olduğu video "Lolcü support sevgili" videosuydu. :d Genel olarak küfürsüz ve saygılı yayınlar, videolar çıkarıyor benim için o önemli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık